menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

پاردس: اسپانیا شایسته قهرمانی بود؛ به تئوری‌های توطئه توجهی نمی‌کنیم

پایگاه خبری فوتبالی - لئاندرو پاردس، هافبک تیم ملی آرژانتین، پس از شکست این تیم برابر اسپانیا در فینال جام جهانی ۲۰۲۶، با تمجید از عملکرد حریف تأکید کرد که اسپانیا مستحق پیروزی بوده و آلبی‌سلسته نیازی به توجیه شکست خود ندارد.

به گزارش فوتبالی، آرژانتین در دیدار نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ پس از ۱۲۰ دقیقه رقابت نفس‌گیر، برابر اسپانیا تن به شکست داد. این مسابقه در پایان با درگیری میان بازیکنان دو تیم همراه شد؛ اتفاقی که واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشت و حتی برخی خواستار برخوردهای انضباطی با تیم ملی آرژانتین شدند. پاردس اما اعتقاد دارد نتیجه مسابقه جای بحث ندارد و تیم لوئیس دلافوئنته نمایش بهتری ارائه کرده است. او در گفت‌وگو با اوله اظهار داشت:

«در فینال جام جهانی بازی کردیم و باز هم تکرار می‌کنم؛ اسپانیا تیم برتر میدان بود و بهتر از ما بازی کرد. بعد از این دیگر حرفی برای گفتن باقی نمی‌ماند.»

هافبک آرژانتینی در ادامه، به شایعات و روایت‌های مختلفی که پس از فینال مطرح شده‌اند نیز واکنش نشان داد و گفت:

«تمام صحبت‌هایی که درباره فینال مطرح می‌شود و تلاش‌هایی که برای ساختن اتفاقاتی که اصلاً وجود نداشته انجام می‌شود، بی‌فایده است. ما نیازی نداریم شکست‌مان را توجیه کنیم.»

او همچنین درباره تئوری‌های توطئه‌ای که پس از این مسابقه علیه آرژانتین مطرح شده‌اند، افزود:

«هیچ توجهی به این تئوری‌ها نداریم. ما می‌دانیم که جام جهانی بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم، اما در فینال اسپانیا تیم برتر بود و شایسته پیروزی شد.»

پاردس در بخش دیگری از صحبت‌هایش به آینده نسل فعلی تیم ملی آرژانتین اشاره کرد و احتمال خداحافظی برخی بازیکنان را رد نکرد. او در این خصوص گفت:

«باید با آرامش درباره آینده فکر کنیم و ببینیم که آیا زمان ادامه حضورمان در تیم ملی رسیده یا نه. حفظ این سطح از رقابت برای این گروه آسان نیست و همه باید با آرامش تصمیم بگیرند.»

هافبک آرژانتین در ادامه درباره خداحافظی لیونل مسی از بازی‌های ملی نیز صحبت کرد و از ناراحتی اعضای تیم نسبت به این اتفاق گفت. او اظهار داشت:

«این موضوع واقعاً دردناک است. در طول جام جهانی هم بارها درباره آن صحبت کرده بودیم. هیچ‌کدام از ما نمی‌خواستیم این مسابقه آخرین بازی مسی برای تیم ملی باشد.»

پاردس در پایان ابراز امیدواری کرد که کاپیتان پرافتخار آرژانتین تصمیم خود را تغییر دهد و گفت:

«فکر می‌کنم او از قبل تصمیمش را گرفته بود، اما امیدواریم این‌طور نباشد و دوباره برای تیم ملی بازی کند. در نهایت تصمیم با خودش است و هر انتخابی که باعث خوشحالی او شود، قطعاً باعث خوشحالی ما هم خواهد شد.»

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار