menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

پشیمانی عضو کادر فنی آرژانتین بابت هل دادن اولمو

پایگاه خبری فوتبالی - روبرتو فابیان آیالا، مربی تیم ملی آرژانتین، با انتشار پیامی نسبت به رفتار خود پس از پایان فینال جام جهانی ۲۰۲۶ ابراز تأسف کرد و مسئولیت کامل اتفاقی را که در جریان درگیری‌های پس از مسابقه رخ داد، پذیرفت. 

به گزارش فوتبالی ، عضو کادر فنی آلبی‌سلسته تأکید کرد که واکنشش در آن لحظه قابل دفاع نبوده و اگر دوباره با دنی اولمو روبه‌رو شود، شخصاً از او عذرخواهی خواهد کرد.

مدافع پیشین تیم ملی آرژانتین و باشگاه والنسیا توضیح داد که پس از سوت پایان بازی، با مشاهده تنش میان بازیکنان دو تیم وارد صحنه شد تا از گسترش درگیری جلوگیری کند و شرایط را آرام سازد. با این حال، به گفته او، فشار روحی ناشی از شکست، هیجان لحظه و اتفاقاتی که در زمین رخ داد، باعث شد کنترل احساساتش را از دست بدهد و رفتاری از او سر بزند که اکنون بابت آن ابراز پشیمانی می‌کند.

آیالا در ادامه سخنانش تأکید کرد که افراد حاضر در کادر فنی باید در هر شرایطی رفتار حرفه‌ای خود را حفظ کنند و به همین دلیل هیچ توجیهی برای اقدامش وجود ندارد. او افزود که این رفتار با مسئولیتی که بر عهده دارد همخوانی نداشته و به همین دلیل بدون هیچ بهانه‌ای مسئولیت آن را می‌پذیرد.

مربی آرژانتین همچنین به تمجید از عملکرد تیم ملی اسپانیا پرداخت و قهرمانی لاروخا را کاملاً شایسته دانست. او معتقد است شاگردان لوئیس دلافوئنته در طول مسابقات فوتبالی روان، هجومی و باکیفیت ارائه کردند و در نهایت نیز با شایستگی جام قهرمانی را بالای سر بردند.

آیالا در بخش دیگری از صحبت‌هایش به برخی حواشی ایجادشده پس از مسابقه اشاره کرد و گفت روایت‌هایی که درباره رفتار اعضای تیم ملی آرژانتین منتشر شده، واقعیت را به‌طور کامل منعکس نمی‌کند. او توضیح داد که حضور اعضای تیم در نزدیکی سکوها هنگام اهدای جام تنها به دلیل بررسی وضعیت خانواده‌هایشان و قدردانی از هواداران بوده و هیچ قصدی برای بی‌احترامی به اسپانیا یا مراسم قهرمانی وجود نداشته است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار