menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

دوراهی بختیاری‌زاده در استقلال؛ قهرمان پنجم یا اخراجیِ پنجم؟

 پایگاه خبری فوتبالی- سهراب بختیاری‌زاده، لیگ برتر بیست و ششم را به عنوان سرمربی استقلال آغاز خواهد کرد.

به گزارش فوتبالی، او در چهارمین مقطع نشستن روی نیمکت آبی‌ها، برای اولین بار از ابتدای فصل هدایت آنها را برعهده گرفته است.

 استقلال 20 دوره لیگ برتر را با سرمربی ایرانی آغاز کرد و هر 4 قهرمانی‌اش در این رقابتها در همین فصول رقم خورد؛ قلعه‌نویی در لیگ‌های پنجم، هشتم و دوازدهم و مجیدی در لیگ بیست و یکم. در 4 دوره هم، سرمربیان ایرانی به پایان فصل نرسیده و برکنار شدند، حجازی در لیگ هفتم، منصوریان در لیگ هفدهم، فکری در لیگ بیستم و نکونام در لیگ بیست و چهارم.

بختیاری‌زاده، دهمین سرمربی ایرانی‌ است که قرار شده کارش را روی نیمکت استقلال از ابتدای فصل آغاز کند. باید دید او به پنجمین قهرمانی می‌رسد یا تبدیل به پنجمین اخراجی می‌شود که پایان فصل را نخواهد دید؟

* منصور پورحیدری

هدایت استقلال را در اولین دوره لیگ برتر برعهده داشت. تیم او برای قهرمانی نیاز به گرفتن یک امتیاز از انزلی داشت ولی به ملوان با یک گل باخت و جام را به رقیب همیشگی داد.

* امیر قلعه‌نویی

هدایت استقلال را در 7 دوره لیگ برتر از ابتدا تا انتهای فصل برعهده داشت. در لیگ‌های پنجم، هشتم و دوازدهم قهرمان شد. در لیگ سوم روی پله دوم به کارش پایان داد. لیگ چهارم را روی پله سوم تمام کرد. در لیگ‌های سیزدهم و چهاردهم هم روی پله پنجم و ششم ایستاد.

* صمد مرفاوی

هدایت استقلال را در دوره‌های ششم و نهم از ابتدا تا انتهای فصل برعهده داشت. در اولین مقطع، چهارم و در مقطع دوم، سوم شد.

* ناصر حجازی

هدایت استقلال را در هفتین دوره لیگ برتر برعهده داشت. بازگشت او پس از یک دهه به نیمکت آبی‌ها، پایان خوشی نداشت و این همکاری پس از 12 بازی به پایان رسید.

* پرویز مظلومی

هدایت استقلال را در دوره‌های دهم، یازدهم و پانزدهم برعهده داشت. او و تیمش، یک بار نایب‌قهرمان و دو بار روی پله سوم قرار گرفتند.

* علیرضا منصوریان

هدایت استقلال را در دوره‌های شانزدهم و هفدهم برعهده داشت. با تیمش در لیگ شانزدهم نایب‌قهرمان شد ولی فصل بعد پس از 7 بازی برکنار شد.

* محمود فکری

هدایت استقلال را در لیگ برتر بیستم برعده داشت. این همکاری چندان خوش‌یمن نبود و پس از گرفتن 27 امتیاز از 16 بازی به پایان رسید.

* فرهاد مجیدی

هدایت استقلال را در لیگ بیست و یکم از ابتدای فصل برعهده داشت. او و تیمش با رقم زدن رکوردهای طلایی، اولین و آخرین قهرمان بدون باخت لیگ برتر شدند.

* جواد نکونام

هدایت استقلال را در لیگ‌های برتر بیست و سوم و بیست و چهارم برعهده داشت. در لیگ بیست سوم، قهرمانی را با دست خودش و در بازی مقابل نساجی از دست داد و دوم شد و فصل بعد تنها 5 بازی روی نیمکت دوام آورد و به صورت استعفاواری، برکنار شد.


گزارش از علیرضا خطیبی/ پایگاه خبری فوتبالی

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار