menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

انتقال خلیفه به استقلال با رضایت‌نامه ۸۰ میلیاردی؟

پایگاه خبری فوتبالی- یک خبرگزاری مدعی شده مدیران استقلال رقم بالایی را برای جذب دروازه‌بان فصل گذشته آلومینیوم پرداخت کرده‌اند.


به گزارش فوتبالی، استقلال که به خاطر پنجره بسته‌اش امکان جذب بازیکن جدید و استفاده از آن را ندارد، به صورت عجیبی روز شلوغی را در بازار تابستانی پشت سر گذاشت و بعد از عقد قرارداد با بهرام گودرزی در پنجره بسته و تمدید قرارداد علیرضا کوشکی، حالا و طبق اخبار غیررسمی، در آستانه توافق با محمد خلیفه دروازه‌بان ملی‌پوش آلومینیوم اراک است. استقلال در حال حاضر تنها یک دروازه‌بان دارد که آن هم حبیب فرعباسی‌ است؛ دروازه‌بانی که فصل گذشته از ملوان راهی این تیم شد. پس از جنگ اخیر و عدم بازگشت آنتونیو آدان، مدیران استقلال به دنبال جذب دروازه‌بان دیگری بودند تا جای خالی آدان در لیست استقلال پر شود.


در همین خصوص مدتی است بحث پیوستن محمد خلیفه به استقلال مطرح شده و حالا بخش ورزشی خبرگزاری ایسنا مدعی شده که باشگاه استقلال برای جذب این دروازه‌بان ۲۱ ساله حدودا ۸۰ میلیارد به آلومینیوم پرداخت کرده است!  


ایسنا به این نکته اشاره کرده که پیش از این در فضای مجازی شایعه شده بود که آلومینیوم حاضر است با ۶۰ میلیارد تومان، رضایتنامه خلیفه را برای استقلال صادر کند اما حالا صحبت از پرداخت ۸۰ میلیارد تومانی به آلومینیوم شده و این در حالیست که گویا استقلال برای جذب دو بازیکن از آلومینیوم، مبلغ بسیار بالایی را هم به یک ایجنت مورد دار و پرونده دار هم پرداخت کرده است!

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار