menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

وقتی قلعه‌نویی، تیخوانا را نمی‌شناخت!

پایگاه خبری فوتبالی- امیر قلعه‌نویی از یکی دیگر از اتفاقات عجیب تیم ملی در آستانه جام جهانی پرده برداشت.

به گزارش فوتبالی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اعلام کرد در جریان اردوی آنتالیای ترکیه ناگهان با او تماس گرفته شده و خبر داده‌اند که فیفا تصمیم گرفته محل کمپ تیم ملی را تغییر دهد.

به گفته قلعه‌نویی در حالی که قرار بود تیم ملی در کمپی در آمریکا مستقر شود، فیفا اعلام کرد ایران باید به تیخوانا در مکزیک منتقل شود. شهری که به گفته سرمربی تیم ملی اعضای کادرفنی حتی شناختی از آن نداشتند.

قلعه‌نویی در این باره گفت که تماس در میانه تمرین برقرار شد و به او اطلاع دادند که مقصد جدید تیم ملی تیخواناست. او هم در همان لحظه درخواست کرد ابتدا فرصت بررسی شرایط این شهر و امکانات آن را داشته باشند.

سرمربی تیم ملی پیش‌تر هم با اشاره به همین موضوع گفته بود که از مردم و دولت مکزیک بابت میزبانی قدردانی می‌کند اما تأکید کرده بود که کادرفنی هیچ شناختی از تیخوانا نداشت و حتی نمی‌دانست این شهر دقیقاً در چه شرایطی قرار دارد.

این صحبتها بخشی دیگر از حواشی و چالش‌هایی را نشان می‌دهد که تیم ملی ایران پیش از آغاز جام جهانی با آن مواجه بوده است. تغییری ناگهانی در محل استقرار که به گفته قلعه‌نویی بدون برنامه‌ریزی قبلی و در میانه روند آماده‌سازی به کادرفنی اعلام شده است.

سرمربی تیم ملی با بیان این موضوع بار دیگر به مشکلات مدیریتی و تصمیمات خارج از اختیار کادرفنی و فدراسیون در مسیر آماده‌سازی برای جام جهانی اشاره کرد. موضوعی که به اعتقاد او کار تیم ملی را در آن مقطع دشوارتر از دوره‌های قبلی کرده بود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار