menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

به بهانه عصبانیت خداداد؛ بازخوانی دعوای کاپیتانی در بازی مقابل ازبکستان!

پایگاه خبری فوتبالی- ناراحتی خداداد عزیزی از امیر قلعه‌نویی باعث شد او در یک برنامه اینترنتی تهدید به افشاگری درباره دعوای کاپیتانی در بازی تیم ملی مقابل ازبکستان کند.

به گزارش فوتبالی، یکی از ماجراهای جنجالی که در دوران سرمربیگری امیر قلعه‌نویی در تیم ملی رخ داد، ماجرای بازوبند کاپیتانی در بازی انتخابی جام جهانی مقابل ازبکستان در این کشور بود. این ماجرا تقریبا فراموش شده بود اما با اتفاقاتی که دیشب در یکی از برنامه‌های اینترنتی با حضور خداداد عزیزی رخ داد، خاطره آن یک بار دیگر زنده شد.

خداداد عزیزی که دیشب از امیر قلعه‌نویی عصبانی بود، در یک لحظه به ماجرای بازوبند کاپیتانی تیم ملی در بازی با ازبکستان اشاره کرد و در حالی که تصمیم گرفته بود درباره آن افشاگری کند، اما با توصیه جواد خیابانی و حمید استیلی، منصرف شد.

تیم ملی فوتبال ایران در آن بازی با نتیجه دو بر پیش بود اما در نیمه دوم شرایط بازی کاملا عوض شد و ازبکستان با درخشش اورونوف که یک گل زد و یک پاس گل هم داد، بازی را مساوی کرد.

از دست رفتن پیروزی در آن بازی باعث شد بیشتر بحث‌ها در رسانه‌ها، درباره مسائل فنی مثل تعویض‌ها و تغییرات تاکتیکی باشد و کمتر کسی متوجه حاشیه عجیبی که در نیمه دوم پیش آمده بود بشود.

مدتی بعد با اشاره تلویحی خداداد عزیزی که در آن مقطع از تیم ملی جدا شده بود، مشخص شد که در نیمه دوم بر سر بازوبند کاپیتانی تیم ملی جنجالی باورنکردنی پیش آمده بود که زیاد دیده نشده بود.

مدتی بعد اما رسانه‌های مختلف درباره آن ماجرا نوشتند. ماجرا این بود:" سردار آزمون، کاپیتان آن روزِ تیم ملی، در دقیقه ۷۵ با نظر کادر فنی تعویض می‌شود. او قبل از خروج از زمین با اشاره به احسان حاج‌صفی که روی نیمکت نشسته، می‌پرسد که بازوبند را به چه کسی بدهد. حاج‌صفی با اشاره به بیرانوند، پاسخ سردار را می‌دهد. این در حالی است که با ترتیب از قبل معین شده، مهدی طارمی کاپیتان تیم ملی بعد از سردار بود.

پاسخ احسان به سردار، طارمی را برافروخته می‌کند. عصبانیت در حدی است که مهدی به کنار خط می‌آید و درگیری لفظی با حاج‌صفی پیدا می‌کند. حتی یکی دو بار به بهانه پرتاب اوت این کار را انجام می‌دهد تا با احسان مجادله کند.

در این اوضاع متشنج، بیرانوند هم بستن بازوبند را قبول نمی‌کند، او بازوبند را به سعید عزت‌اللهی می‌دهد و از او می‌خواهد بازوبند را به زور هم که شده به بازوی طارمی ببندد ولی مهدی زیربار نمی‌رود و نهایتا عزت‌اللهی کاپیتان ایران در پانزده دقیقه پایانی بازی می‌شود.

در این دقایق مهدی طارمی به حدی از حاج‌صفی شاکی بود که هر بار نزدیک خط می‌آمد چیزی به احسان می‌گفت و در چنین شرایطی که تیم ملی به هم ریخته بود، ازبکستان هر دو گل خورده را جبران کرد. تنها کاری هم که از کادر فنی ساخته بود همین شد که طارمی را از سمت چپ زمین به سمت راست ببرد تا از لب خط و نیمکت تیم ملی دور باشد.

این درگیری پس از بازی در رختکن هم ادامه می‌یابد. طارمی به حاج‌صفی می‌گوید خود او باعث دعوت دوباره و بازگشت احسان به تیم ملی بوده است.

بعد از مسابقه خداداد عزیزی، مشاور وقت سرمربی، از قلعه‌نویی می‌خواهد هم طارمی و هم حاج‌صفی را به خاطر رفتارشان از تیم ملی خط بزند. امیر البته تنها مقابل حاج‌صفی این رویکرد را در پی می‌گیرد. او فکر می‌کند در این مجادله، حق با طارمی بوده و او شایسته کاپیتانی پس از آزمون بوده است.

با این حال، تصمیم امیر باعث تیره شدن روابطش با خداداد شد و نهایتا عزیزی از تیم ملی رفت.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار