menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

از عرش به فرش؛ افت عجیب ارزش استقلال در ترنسفرمارکت! (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- ارزش استقلال در سایت معروف ترنسفرمارکت، افت عجیبی داشته است.

به گزارش فوتبالی، استقلال در لیگ بیست‌وپنجم، باارزش‌ترین تیم فوتبال ایران بود چراکه آبی‌های تهران بازیکنانی مانند مونیر الحدادی، یاسر آسانی، موسی جنپو، علیرضا کوشکی و... را در ترکیب خود داشتند. با اینکه لیگ بیست‌وپنجم به علت جنگ، نیمه‌کاره رها شد اما استقلالی‌ها در جدول فریز شده لیگ برتر، قهرمان فصل گذشته هستند و حالا برای فصل جدید آماده می‌شوند.

استقلالی‌ها در شرایطی برای فصل جدید مسابقات آماده می‌شوند که اصلا اوضاع خوبی ندارند و ممکن است شرایط هر لحظه برای آن‌ها پیچیده‌تر شود. یاسر آسانی، آنتونیو آدان، موسی جنپو و مونیر الحدادی از جمع آبی‌های تهران جدا شده‌اند و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، جدایی داکنز نازون هم به زودی رسمی می‌شود. از سوی دیگر سهراب بختیاری‌زاده شخصا آرمین سهرابیان، ابوالفضل جلالی و عارف غلامی را از تیم کنار گذاشته و در این بین جلالی راهی پرسپولیس شده است.

علیرضا کوشکی، محمدحسین اسلامی و روزبه چشمی هم سه بازیکن کلیدی استقلال هستند که قرارداد خود را تمدید نکرده‌اند و برای همین فعلا بازیکن آبی‌های تهران محسوب نمی‌شوند و طبق قانون، می‌توانند با هر باشگاه دیگری مذاکره کنند. همه این اتفاقات باعث شده ارزش استقلال در سایت ترنسفرمارکت افت عجیبی داشته باشد و دیگر آبی‌ها باارزش‌ترین تیم فوتبال ایران نیستند.

گفتنی است استقلال در آغاز فصل گذشته استقلال ۱۸.۵ میلیون یورو ارزش داشت و حالا ارزش این تیم حدودا 10 میلیون یورو است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار