menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

دومین دلخوری بزرگ اهالی یزد در فوتبال ایران

پایگاه خبری فوتبالی- اهالی استان یزد واقعا حق دارند از دبیرکل فعلی فدراسیون فوتبال ناراحت باشند.


به گزارش فوتبالی، یزدی‌ها اولین بار وقتی از فدراسیون فوتبال دلخور شدند که شجاع خلیل‌زاده آن حرکت عجیب را انجام داد و با برخورد مناسب از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و ارکان قضایی آن به دلیل ملی پوش بودن خلیل زاده مواجه نشد


طبعاً مردم هر شهر دیگری هم بودند مثل یزدی‌ها انتظار یک برخورد مناسب و قاطع را داشتند که البته این کارها باید توسط کمیته اخلاق یا انضباطی فدراسیون فوتبال اتفاق بیفتد. این بار هم چادرملو در یک تورنمنت سه جانبه با شایستگی پرسپولیس و گل گهر را شکست داده و به آسیا رسیده اما حالا باید شاهد حضور یک تیم دیگر در این مسابقات باشد.


حالا در چنین شرایطی مردم یزد باید چه ذهنیتی در مورد دبیرکل فدراسیون فوتبال داشته باشند؟ آیا باید قربان صدقه هدایت الله ممبینی و ارکان قضایی فدراسیون فوتبال  بروند؟ یاد کسی نرفته که چرا صدور حکم بیرانوند باید بیش از ۱۴ ماه طول بکشد؟


الان هم در ماجرای چادرملو و گل گهر هنوز حکم کمیته استیناف صادر نشده که بسیار عجیب است، خبر می‌رسد که جناب هدایت الله مبینی در در یک حرکت محیرالعقول، پیش'از برگزاری تورنمنت سه جانبه، خودش شخصا نام گل گهر را به آسیا معرفی کرده است


جالب اینکه گل گهری‌ها اعلام کرده بودند که در مسابقات شرکت نمی‌کنند و اگر نامه رسمی انصراف به ای اف سی ارسال شده باشد هیچ بعید نیست یک سهمیه ایران به راحتی آب خوردن بسوزد و البته حق چادرملو هم که پایمال خواهد شد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار