menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

افشاگری جنجالی کفاشیان درباره نکونام؛ می‌گفت افشین قطبی را قبول نداریم!

پایگاه خبری فوتبالی- علی کفاشیان درباره اختلاف بین جواد نکونام به عنولن بازیکن و کاپیتان تیم ملی با افشین قطبی در جام ملت های آسیای 2011 افشاگری کرد.

به گزارش فوتبالی، حذف تیم ملی فوتبال ایران در مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های آسیای 2011 با شکست مقابل کره جنوبی، به شدت غیرمنتظره بود. آن تیم با سرمربیگری افشین قطبی، در مرحله گروهی فوق‌العاده کار کرده بود و عراق و امارات و کره شمالی را شکست داده و با 9 امتیاز، قاطعانه صدرنشین شده بود.

آن نتایج و روند تیم، این امیدواری را به وجود آورده بود که تیم ملی ایران بعد از سال‌ها می‌تواند طلسم‌شکنی کند و حتی قهرمان جام ملت‌های آسیا شود اما همان تیم جذاب و سرحال مرحله گروهی، در مقابل کره جنوبی که پیرترین تیم جام بود، کاملا منفعل و محتاط بازی کرد و در نهایت با گلی که در وقت‌های اضافه دریافت کرد، خیلی زودتر از پیش‌بینی‌ها از جام ملت‌ها حذف شد.

مدتی بعد درباره حذف آن تیم، حرف و حدیث‌های زیادی به وجود آمد. مخصوصا شایعاتی درباره اختلافات تعدادی از بازیکنان باسابقه تیم ملی با افشین قطبی منتشر شد که اگرچه هرگز به صورت رسمی تایید نشد اما از گوشه و کنار خبر رسیده بود که آن شایعات حقیقت دارند و تعدادی از بازیکنان تیم ملی رابطه خوبی با قطبی نداشتند و البته او را هم اصلا قبول نداشتند. اتفاقی که منجر به حذف تیم ملی از جام ملتهای آسیا ۲۰۱۱ شد.

حالا چندین سال بعد از آن مسابقات، علی کفاشیان که در آن دوره رییس فدراسیون فوتبال بود، در یک برنامه اینترنتی درباره حاشیه‌های آن تیم صحبت کرده و به صراحت درباره اختلافاتی که باعث ناکامی آن تیم شده حرف زده است.

کفاشیان گفته است: «در جام ملت‌های آسیا که افشین قطبی سرمربی تیم ملی بود، جواد نکونام آمد و گفت که ما او را قبول نداریم. من گفتم یعنی چه او را قبول نداریم؟ ما در جام ملت‌ها هستیم! او سرمربی تیم است و باید با او کار کنید. ظاهرا با او اختلافاتی داشتند. دلیل ناکامی آن تیم همین مساله بود.»

فارغ از این رفتار عجیب و غیرحرفه‌ای با سرمربی تیم ملی، سوالی که پیش می‌آید این است که چرا علی کفاشیان با اطلاع از وجود این جو مسموم علیه قطبی، اجازه داده که تیم با همین شرایط راهی مسابقات شود؟ آیا بهتر نبود تیم ملی از حضور بازیکنانی که سرمربی را قبول ندارند، خالی می شد؟

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار