menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

پرسپولیس در دو راهی؛ اردوی خارجی یا داخلی؟

پایگاه خبری فوتبالی- تصمیم نهایی برای اردو پرسپولیس در گروی مجوز شورای برون مرزی است.

به گزارش فوتبالی، معمولا تیم های لیگ برتری برای اردوی پیش‌فصل کشور ترکیه را انتخاب می‌کنند که شرایط آب‌و‌هوایی همسایه ایران و امکانات کمپ‌های تمرینی این کشور می‌تواند دلیل این انتخاب باشد‌.

برهمین اساس باشگاه پرسپولیس، شهر ارزروم ترکیه را برای اردو انتخاب کرده است. طبق برنامه تعیین‌شده، قرار است پرسپولیس، جمعه تهران را به مقصد ترکیه ترک کند تا به مدت ده روز در آنجا برنامه‌های آماده‌سازی را انجام دهد.

البته که برگزاری این اردو، منوط به مجوز شورای برون مرزی وزارت ورزش است و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا این ساعت هنوز شورای برون مرزی مجوز اردوی خارجی را صادر نکرده است. در این شرایط پرسپولیس که تنها تا پایان امروز برای برنامه‌ریزی این اردو زمان دارد، در صورتیکه مجوزش صادر نشود مجبور است از پلن B که همان اردوی داخلی است استفاده کند. مسئولان باشگاه هنوز در انتخاب شهر برای اردوی داخلی به جمع‌بندی نرسیده‌اند اما این احتمال وجود دارد که در صورت لغو اردوی خارجی، شاگردان تارتار در تهران اردوی پیش‌فصل را برگزار کنند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار