menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

اعلام آمادگی ورزشگاه شهر قدس برای میزبانی از لیگ برتر

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر ورزشگاه شهدای شهر قدس از آمادگی این ورزشگاه برای میزبانی از مسابقات لیگ برتر خبر داد.

به گزارش فوتبالی، ورزشگاه آزادی به دلیل تعویض چمن حداقل تا دی ماه سال جاری آماده نخواهد شد و استقلال و پرسپولیس باید مطابق فصل گذشته در ورزشگاه‌های دیگر تهران مانند ورزشگاه شهر قدس و پاس دیدارهای خانگی خود را برگزار کنند.


در همین خصوص رضا باغستانی مدیر ورزشگاه شهدای شهر قدس در این‌باره که آیا این ورزشگاه آمادگی میزبانی از لیگ برتر را دارد، گفت: در چندماه گذشته و در شرایط جنگی کشور، بخش اداری ورزشگاه آسیب دید که البته موضوع خاصی نیست و با کمک شهرداری شهر قدس در جهت بازسازی و رفع تخریبی که به وجود آمده برآمدیم. کار بازسازی‌ قسمت‌هایی که در جنگ آسیب دیده از جمله VIP و جایگاه خبرنگاران انجام خواهد شد.


وی با بیان اینکه هنوز ابلاغیه‌ای در خصوص برگزاری بازی‌های لیگ برتر به دستشان نرسیده است، گفت: چمن ورزشگاه که مشکلی ندارد و آماده است، سایر بخش‌ها هم از جمله سکوها، رختکن‌ها و پارکینگ مجموعه مشکلی ندارد و ما آماده برگزاری مسابقات لیگ هستیم. هنوز از سوی مسئولان، ابلاغیه‌ای به دست ما نرسیده است مبنی بر اینکه قرار است بازی‌های لیگ در شهر قدس برگزار شود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار