menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

انتقاد شرکی به دشان؛ به خودمان باختیم نه داور!

پایگاه خبری فوتبالی- رایان شرکی به شدت از عملکرد فرانسه در جریان شکست برابر اسپانیا انتقاد کرد.

به گزارش فوتبالی، پس از شکست تیم ملی فرانسه در نیمه‌نهایی جام جهانی، شرکی هیچ بهانه‌ای نیاورد. برای او هیچ عامل خارجی نمی‌توانست این شکست را توجیه کند! 

میزان ناامیدی پس از این شکست چقدر است؟

«ناامیدی بسیار بزرگی است، زیرا امروز ما به خودمان باختیم. ما به داور نباختیم، به اسپانیا نباختیم. ما به خودمان باختیم. اینجا، همه ما می‌دانیم که تیمی قدرتمند بودیم. تنها تیمی که قادر به حذف ما بود، خودمان بودیم و امروز، دقیقاً همین اتفاق افتاد. ما از نظر فنی، تاکتیکی و در نبردهای تن‌ به‌ تن شکست خوردیم. این یک ناامیدی بزرگ است.»

 احساس کردیم که شما از ابتدا تا انتها ناتوان بودید. آیا در زمین مسابقه هم همین احساس را داشتید؟

«وقتی به زمین آمدم، احساس نکردم که اسپانیا تیم برتر است. با این حال، از روی نیمکت، حقیقت این است که آنها توپ را خوب به حرکت درمی‌آوردند، ریتم فریبنده خود را تحمیل کردند، همان‌طور که دوست داشتند بازی کردند و ما فوتبال مورد علاقه‌مان را ارائه ندادیم. وقتی سبک فوتبال خودمان را بازی می‌کنیم، فوق‌العاده هستیم. اما امروز آنها همان‌طور که می‌خواستند بازی کردند. و ما نه.»

چطور می‌توانید برای بازی رده‌بندی دوباره آماده شوید؟

«شنبه خواهیم دید. فعلاً، فقط یک خواسته داریم: فراموش کردن آنچه اتفاق افتاد، چون سخت است. خیلی خیلی سخت است.»

لوکاس دینیه بعد از دادن پنالتی چه احساسی داشت؟

«انتظار دارید چه بگویم؟ اینکه گریه می‌کرد و سرش را در سطل آب فرو برده بودند؟ نه، این‌ها مسائلی است که در بازی اتفاق می‌افتد، فوتبال همین است. ما باید او را همراهی کنیم، او باید کنار ما باشد. در بین دو نیمه، همه ما با هم بودیم. می‌دانستیم که گل دوم حیاتی خواهد بود، زیرا در مسابقه‌ای مثل این، عقب افتادن با یک گل به خودی خود فوق‌العاده دشوار است، اما دو گل… ناامیدی بسیار زیاد است. این سوال بسیار خوبی است. فکر می‌کنم ممکن است حقیقتی در آن باشد. وقتی کارها بیش از حد آسان پیش می‌روند، ممکن است فکر کنیم که از همه چیز بالاتر هستیم. امروز، از آخرین یار تعویضی تا اولین بازیکن ترکیب اصلی، همه ما در بهترین تیم‌های جهان بازی می‌کنیم اما امروز، ما به خودمان باختیم. به همین سادگی، نیازی نیست بیش از حد آن را پیچیده کنیم.»

فراتر از برتری اسپانیا، هرگز به نظر نمی‌رسید که توانایی واکنش برای تغییر جریان بازی را داشته باشید! 

«نمی‌دانم… نمی‌خواهم با ملاحظه‌کاری حرف بزنم. اگر واکنشی وجود نداشت، این خیلی خیلی جدی است، چون ما در نیمه‌ نهایی جام جهانی هستیم. اما فکر نمی‌کنم این‌طور بوده باشد: همه ما می‌خواهیم پیروز شویم و امروز، واقعاً برای رسیدن به فینال، خیلی چیزها کم داشتیم.»

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار