menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

توضیح جهانبخش درباره شادی گل شجاع: زمانش بد بود!

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای شادی گل شجاع و آن عینک عجیب، همچنان یکی از سوژه‌های جنجالی تیم ملی در جام جهانی 2026 است.

به گزارش فوتبالی، شادی گل جنجالی شجاع خلیل‌زاده، بعد از باز کردن دروازه تیم ملی مصر که به دلیل آفساید، مردود اعلام شد، یکی از بزرگ‌ترین حاشیه‌های تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 بود.

هرچند که اصل آن شادی، خیلی هم بد نبود و برگرفته از یک میم به شدت محبوب در فضای مجازی بود اما آن شادی به دلیل این که قبل از مشخص شدن سرنوشت صحنه انجام شد، با انتقادهای زیادی از سوی رسانه‌ها مواجه شد.



البته برخی رسانه‌ها که هیچ انتقادی را از مجموعه تیم ملی برنمی‌تابیدند، این انتقاد را هم قبول نکردند و به منتقدان برچسب‌های زیادی زدند. اما حالا یکی از دل همان مجموعه تیم ملی پیدا شده که درباره شادی گل شجاع صحبت کرده و از آن انتقاد کرده است.

دیشب علیرضا جهانبخش کاپیتان تیم ملی، مهمان برنامه جام 26 بود و درباره عملکرد تیم ملی در جام جهانی 2026 صحبت کرد. در بخشی از این گفت‌وگو، جهانبخش درباره شادی گل جنجالی شجاع هم حرف زد.

او گفت: «آن عینک برای شجاع نبود. درست است که عینک را کنعانی‌زادگان به شجاع داد اما از بیرون و از سکوهای تماشاگران آمده بود و زمان بدی از آن استفاده شد. اگر گل سالم بود و مشکلی نداشت، اتفاقا این شادی خیلی قشنگ می‌شد.»

یک شب قبل‌تر از جهانبخش، علیرضا بیرانوند هم که مهمان همین برنامه بود درباره این عینک جنجالی گفته بود که قرار بود هر بازیکنی گل بزند، عینک را به چشم بزند. قسمت این بود که شجاع گل بزند اما مردود شدن گل او، کل ماجرای عینک زدن را به حاشیه کشاند.


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار