menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

برنامه اردوی پیش‌فصل سپاهان مشخص شد

پایگاه خبری فوتبال- سپاهان دو اردوی داخلی و خارجی تدارک دیده است.

به گزارش فوتبالی، در شرایطی که به علت جنگ، فصل پیش نیمه‌تمام ماند، باشگاه‌های لیگ‌برتری تمرینات آماده‌سازی را برای فصل جدید آغاز کرده‌اند و اردوی پیش فصل را در برنامه دارند.

در همین راستا، باشگاه سپاهان که چند روزی است فعالیت نقل‌وانتقالاتی‌اش را آغاز کرده، با سیدحسین حسینی، محمد کریمی، آرش رضاوند و میلاد زکی پور برای ادامه همکاری به توافق رسیده و از آنطرف هم با محمد دانشگر، مجید علیاری و خارجی‌هایش به جز ریکاردو آلوز خداحافظی کرده است. سپاهانی‌ها که تا اینجای کار غلامرضا ثابت ایمانی و امیرحسین جلالی‌وند را به خدمت گرفته‌اند به دنبال بازیکنان دیگری در بازار تابستانی هستند.

زرد پوشان اصفهانی برنامه اردوی پیش‌فصلشان را هم آماده کرده‌اند. تیم سپاهان قرار است از روز جمعه تا شنبه هفته آینده در تهران اردو بزند و پس از آن به مدت ده روز راهی ترکیه شود. در این شرایط سپاهان در تلاش است تا با احسان حاج صفی و محمدامین حزباوی تمدید کند و اگر در این کار موفق شودف این دو بازیکن، فصل آینده هم در جمع شاگردان نویدکیا حضور دارند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار