menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

مارش: از شکست مقابل مراکش ناراحتیم اما به بازیکنانم افتخار می‌کنم

پایگاه خبری فوتبالی - جسی مارش، پس از حذف تیمش از جام جهانی ۲۰۲۶ با شکست مقابل مراکش، با وجود پذیرش ناکامی، از عملکرد شاگردانش تمجید کرد و معتقد است کانادا در بخش عمده‌ای از مسابقه نمایش بهتری نسبت به حریف ارائه داده است.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی کانادا در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی و در ورزشگاه هیوستون برابر مراکش شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت. در این مسابقه، عزالدین اوناحی با دو گل نقش اصلی را در پیروزی شیرهای اطلس ایفا کرد و سفیان رحیمی، که در نیمه دوم به میدان آمده بود، گل سوم را به ثمر رساند تا مراکش راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شود. با این حال، کانادا در نیمه نخست تیم برتر میدان بود و چند موقعیت مناسب برای گلزنی خلق کرد، اما در آغاز نیمه دوم این اوناحی بود که قفل دروازه کانادا را شکست و جریان بازی را به سود تیمش تغییر داد. مارش پس از پایان مسابقه در گفت‌وگو با خبرنگاران، ضمن تمجید از عملکرد بازیکنانش، اظهار داشت:

«هواداران ما واقعاً خوش‌شانس بودند که تیمی را دیدند که همیشه برای برد بازی می‌کند، فوتبال تدافعی ارائه نمی‌دهد و نشان می‌دهد می‌تواند از حریفش بهتر باشد.»

او با اشاره به تجربه ارزشمند حضور در مراحل حذفی جام جهانی افزود:

«باید بیشتر در چنین شرایطی قرار بگیریم تا یاد بگیریم چگونه در این سطح از مسابقات موفق شویم و از این تجربه‌ها برای پیشرفت استفاده کنیم. با تمام احترامی که برای مراکش قائلم، اگر حق انتخاب داشته باشم، ترجیح می‌دهم جای خودمان باشم، نه آن‌ها.»

سرمربی کانادا در ادامه از روحیه جنگندگی شاگردانش تمجید کرد و گفت:

«واقعاً به بازیکنانم افتخار می‌کنم. آن‌ها برای پیروزی تا آخرین لحظه جنگیدند. طبیعی است که اکنون از این شکست ناراحت باشند، اما من هیچ‌وقت تا این اندازه به آن‌ها افتخار نکرده بودم.»

مارش در پایان با اشاره به کیفیت فنی تیمش در این دیدار گفت:

«در بزرگ‌ترین مسابقات باید ببینیم تا چه اندازه می‌توانیم خود واقعی‌مان باشیم، به توانایی‌هایمان ایمان داشته باشیم و حریف را تحت فشار قرار دهیم. فکر می‌کنم امروز دقیقاً همین کار را انجام دادیم.»

او در پایان خاطرنشان کرد:

«در نیمه نخست هر ۱۱ بازیکن ما فوق‌العاده بودند. بدشانس بودیم که نتوانستیم از فرصت‌هایمان استفاده کنیم و باید پیش از مراکش به گل می‌رسیدیم. بعد از آن، جزئیات کوچک سرنوشت بازی را تغییر داد. مراکش بازیکنان باکیفیتی دارد که در بالاترین سطح فوتبال دنیا بازی می‌کنند، اما از نظر کیفیت نمایش، ما عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم. آن‌ها را تحت فشار قرار دادیم و حتی تا آستانه فروپاشی پیش بردیم، اما در نهایت توانستند مقاومت کنند.»

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار