menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

گلایه سدلار از تراکتور: به تعهداتشان عمل نکردند!

پایگاه خبری فوتبالی- الکساندر سدلار، مدافع صربستانی تراکتور، در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرنگار فوتبالی، از دلایل جدایی خود از جمع سرخ‌پوشان تبریزی، تجربه حضور در فوتبال ایران و احتمال بازگشت دوباره به لیگ برتر سخن گفت.


به گزارش فوتبالی، قرارداد الکساندر سدلار با تراکتور به پایان رسیده و او به پایان کارش با تیم محبوب تی‌تی‌ها رسیده است. در همین راستا خبرنگار “فوتبالی” گفت‌وگویی اختصاصی با این مدافع صرب داشته است.


سدلار در ابتدا در پاسخ به این سؤال که چرا همکاری‌اش با قهرمان لیگ برتر ادامه پیدا نکرد، گفت: «باشگاه به تعهدات خود در قرارداد عمل نکرد و به همین دلیل دیگر دلیلی برای صحبت درباره آینده‌ام در تراکتور وجود نداشت.»


سدلار درباره دوران حضورش در فوتبال ایران اظهار کرد: «نیم‌فصل اول برای ما بسیار خوب بود. هم در لیگ نخبگان آسیا شروع فوق‌العاده‌ای داشتیم و هم در لیگ نتایج خوبی گرفتیم. مطمئن بودم فصل بسیار موفقی خواهیم داشت. فضای باشگاه و شهر تبریز هم بسیار خوب بود، اما همه می‌دانیم در ابتدای سال ۲۰۲۶ چه اتفاقاتی رخ داد. زندگی در ایران برای من آسان نبود، چون بدون خانواده‌ام آنجا زندگی می‌کردم.»


او درباره جدایی از تراکتور گفت: «این تصمیم برایم سخت نبود، چون باشگاه شرایط را به شکلی پیش برد که تصمیم‌گیری برایم آسان شد. تنها چیزی که بابت آن ناراحت هستم، هواداران هستند. آن‌ها واقعاً فوق‌العاده‌اند.»


مدافع صربستانی تراکتور در ادامه، فوتبال ایران را دارای کیفیت مناسب دانست و گفت: «ایران بازیکنان بسیار خوبی دارد و این موضوع را در جام جهانی هم نشان داد. اگر بخواهم از بین بازیکنان ایرانی نام ببرم، احسان حاج‌صفی از سپاهان و علی علیپور از پرسپولیس را بیشتر از همه می‌پسندم.»


سدلار همچنین درباره احتمال بازگشت به فوتبال ایران اظهار داشت: «قطعاً هر پیشنهادی را بررسی می‌کنم و اگر شرایط کشور اجازه بدهد، هیچ مشکلی برای بازگشت و بازی دوباره در ایران نخواهم داشت.»


او در پایان گ خطاب به هواداران تراکتور گفت: «از همه هواداران بابت حمایتی که در تمام مدت حضورم در تراکتور از من داشتند، صمیمانه تشکر می‌کنم. فقط متأسفم که فرصت‌ بیشتری برای بازی در ورزشگاه یادگار امام و مقابل آن‌ها نداشتم.»


این مدافع صربستانی در حالی از تراکتور جدا می‌شود که در مدت حضورش، کیفیت خوبی از خود نشان داده بود و مقبولیت قابل توجهی بین پرشورها داشت.


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار