menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

پس از بازگشت به تهران؛ تاج به اردوی تیم امید رفت

پایگاه خبری فوتبالی- رییس فدراسیون با حضور در مرکز ملی فوتبال، از اردوی تیم امید بازدید کرد و در جریان آخرین روند آماده‌سازی این تیم برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا قرار گرفت.


به گزارش فوتبالی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مهدی تاج بلافاصله پس از ورود به ایران، با حضور در مرکز ملی فوتبال از اردوی تیم امید بازدید کرد و در نشستی با اعضای کادر مدیریتی و فنی این تیم، آخرین برنامه‌ها و روند آماده‌سازی ملی‌پوشان امید را مورد بررسی قرار داد.


در این نشست، حسین عبدی سرمربی تیم ملی امید، اجلال نصیری مدیر تیم و سمیه دهقانیان رییس دپارتمان جوانان، گزارشی از روند برگزاری اردوها، برنامه‌های آماده‌سازی و اقدامات انجام‌شده برای حضور در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا ارائه کردند.


رییس فدراسیون فوتبال پس از استماع گزارش‌های ارائه‌شده، ضمن تأیید برنامه‌های آماده‌سازی و اردوهای تیم ملی امید، بر استمرار روند فعلی و اجرای دقیق برنامه‌های پیش‌بینی‌شده تأکید کرد.


تاج همچنین با اشاره به اهمیت بازی‌های آسیایی ناگویا، این رقابت‌ها را یکی از مراحل مهم در مسیر آماده‌سازی تیم ملی امید دانست و از کادر فنی و اجرایی خواست ضمن تمرکز کامل بر کسب بهترین نتیجه در این مسابقات، هدف راهبردی فوتبال ایران یعنی موفقیت در مسیر صعود به رقابت‌های فوتبال المپیک ۲۰۲۸ را نیز با برنامه‌ریزی دقیق دنبال کنند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار