پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس همچنان در پست دفاع راست با مشکلات عدیدهای مواجه است.
به گزارش فوتبالی، یکی از بازیکنان پرسپولیس که در تراکتور عملکرد قابل دفاعی داشت دانیال اسماعیلی فر بود. او همراه با علیرضا بیرانوند و مهدی ترابی به تراکتور رفت تا پرسپولیسیها بعد از آن هرگز به جام قهرمانی نرسند.
حالا و با حضور احتمالی اسکوچیچ در پرسپولیس شنیده شده اسماعیلی فر هنوز به پرسپولیس علاقه دارد و بیمیل نیست بار دیگر پیراهن قرمزهای تهران را بر تن کند. پرسپولیس البته برای پست دفاع چپ هم باید به فکر جذب بازیکن باشد چرا که میلاد محمدی در تمرینات شرکت نکرده بود و ظاهراً به فکر حضور در فوتبال یونان است.
در همین راستا بحث حضور ابوالفضل رزاقپور به عنوان دفاع چپ جدید پرسپولیس مطرح شده و هیچ بعید نیست میلاد محمدی از این تیم جدا شود اما به طور حتم بازگشت دانیال اسماعیلیفر میتواند خیال پرسپولیسیها را از بابت پست دفاع راست راحت کند چرا که او سابقه حضور در پرسپولیس را دارد و با جو این تیم آشناست.
ضمن اینکه اسکوچیچ هم شناخت خوبی روی این مدافع با تجربه دارد. پرسپولیس البته خریدهای دیگری را هم در سایر خطوط خواهد داشت چرا که قرار است پوستاندازی کرده و با چهرهای متفاوت وارد لیگ جدید شود.
با حضور رسمی اسکوچیچ در پرسپولیس او لیست خرید خود را به باشگاه خواهد داد تا مدیران نسبت به جذب نفرات مورد نظر او اقدام کنند.