menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

پایان کار تیکدری در گل‌گهر؛ شاید به پرسپولیس برود!

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی تیکدی رسما از گل‌گهر سیرجان جدا شد.

به گزارش فوتبالی، گل‌گهر در فینال تورنمنت سه‌جانبه مقابل چادرملو اردکان قرار گرفت و در ضربات پنالتی از این تیم شکست خورد. گل‌گهر حالا سهمیه آسیایی را از دست داده و طبق ادعای مهدی تارتار در انتظار رای کمیته استیناف است. در این بین بسیاری از باشگاه‌های لیگ برتری فعالیت خود در بازار نقل‌وانتقالات تابستانی را آغاز کرده‌اند اما گل‌گهر علاوه بر اینکه هنوز کار خاصی در بازار انجام نداده، یکی از بازیکنان مهم خود را هم از دست داده است.

مهدی تیکدری، کاپیتان گل‌گهر پس از پایان دیدار با چادرملو اردکان، تصمیم گرفت با انتشار یک‌پست اینستاگرامی، جدایی خود از گل‌گهر را اعلام کند. طبق شنیده‌ها، تیکدری در مقطع فعلی به پرسپولیس نزدیک است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، این بازیکن فصل آینده پیراهن قرمزهای تهران را به تن می‌کند. تیکدری پس از پایان مسابقه در واکنش به پیشنهاد باشگاه پرسپولیس گفت:

"پرسپولیس؟ پیشنهاد همیشه وجود دارد و امیدوارم سرمربی این تیم زودتر مشخص شود تا من هم تکلیفم را بدانم."

حالا باید منتظر ماند و دید انتقال تیکدری به پرسپولیس چه زمانی رسمی‌ می‌شود و آیا این بازیکن می‌تواند مهره اثرگذاری برای قرمزها باشد یا نه.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار