menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

تمجید رسانه انگلیسی از ایران؛ آنها لیاقت بیشتری داشتند

پایگاه خبری فوتبالی- عملکرد ایران برابر مصر، تمجید رسانه انگلیسی را به همراه داشت.


به گزارش فوتبالی، دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و مصر یک - یک مساوی شد تا شاگردان امیر قلعه نویی با ۳ تساوی در رتبه سوم گروه G جام جهانی ۲۰۲۶ قرار بگیرند. 

هر چند ایران مقابل مصر به تساوی رسید اما اگر پنالتی مهدی طارمی از دست نمی‌رفت و گل دقیقه 93 شجاع خلیل‌زاده آفساید اعلام نمی‌شد، شاید سرنوشت ایران در جام جهانی طور دیگری رقم می‌خورد و شاگردان قلعه‌نویی می‌توانستند بامداد شنبه به وقت ایران، صعود به مرحله بعدی جام جهانی را جشن بگیرند.

حالا ایران 24 ساعت سرنوشت‎ساز را در پیش دارد تا ببیند نتایج دیگر بازی‌ها به چه شکل خواهد بود.


هر چند دستاورد ایران در دور گروهی سه تساوی و عدم صعود مستقیم بود، اما عملکرد مطلوب تیم ملی باعث تعریف رسانه های فوتبال دنیا شد تا آنها به تمجید از این تیم بپردازند.


رسانه The Touchline انگلیس نوشت: بازیکنان ایران حالا بعد از بازی اشک می‌ریزند. یک گل آنها مردود اعلام شد و در دقایق پایانی توپ به تیر دروازه خورد. آنها لیاقت خیلی خیلی بیشتری داشتند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار