menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

مهدوی‌کیا: صلاح رهبر مصر است اما طارمی تفاوت را رقم می‌زند!

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی مهدوی‌کیا پیش از دیدار ایران و مصر، مصاحبه جالبی انجام داد.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی فوتبال ایران تا ساعاتی دیگر مقابل مصر قرار می‌گیرد. باتوجه به وضعیت سایر گروه‌ها، شاگردان قلعه‌نویی برای اینکه صعود خود به مرحله حذفی را قطعی کنند، نیازمند برد مقابل شاگردان فراعنه هستند اما از سوی دیگر، مصر هم برای صدرنشینی به مصاف ایران می‌آید. مهدی مهدوی‌کیا، پیشکسوت فوتبال ایران در مورد این تقابل حساس گفت:

"این بازی برای هر دو تیم بسیار مهم است و امیدوارم ایران بتواند به مرحله بعد صعود کند. ایران نتایج خوبی گرفته است. مقابل نیوزیلند می‌توانست پیروز شود و برابر بلژیک هم با دفاع هوشمندانه به نتیجه خوبی رسید."

مهدوی‌کیا ادامه داد:

"تصور می‌کردم ایران مقابل نیوزیلند به پیروزی می‌رسد اما این اتفاق رخ نداد. شاگردان قلعه‌نویی مقابل بلژیک خوب بودند و باید قبول کنیم تساوی هم برابر بلژیک، نتیجه خوبی محسوب می‌شود."

زننده گل دوم ایران مقابل آمریکا در جام جهانی 1998 گفت:

"بهترین بازیکن ایران؟ به نظرم همه خوب بودند اما مهدی طارمی، رامین رضاییان و علیرضا بیرانوند عملکرد بهتری داشتند."

مهدوی‌کیا تاکید کرد:

"باید در مدیریت بازی، مالکیت توپ و کارایی هجومی بهتر شویم. مصر تیم خوبی است و یکی از قوی‌ترین تیم‌های گروه محسوب می‌شود. آن‌ها در استفاده از موقعیت‌ها بسیار خطرناک هستند."

مهدی مهدوی‌کیا در پایان گفت:

"محمد صلاح رهبر تیم است و نقش بسیار مهمی با گل‌ها و پاس‌هایش دارد ولی مهدی طارمی می‌تواند بازیکنی باشد که تفاوت را در این بازی رقم بزند.".

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار