menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

محمودآبادی از ماه عسل آمد و به پرسپولیس گل زد!

پایگاه خبری فوتبالی- رضا محمودآبادی در هیچ‌یک از جلسات تمرینی چادرملو اردکان حضور نداشت اما دروازه پرسپولیس را با یک‌شوت دیدنی باز کرد.

به گزارش فوتبالی، چادرملو اردکان در شرایطی مقابل پرسپولیس قرار گرفت که شاگردان سعید اخباری پیش از این مسابقه حساس فقط دو جلسه تمرینی داشتند و کمتر کسی فکر می‌کرد مقابل قرمزهای تهران برنده از زمین مسابقه خارج شوند. رضا محمودآبادی، گل برتری چادرملو اردکان را با یک‌ضربه دیدنی به‌ثمر رساند اما قصه پشت این گل به شدت جالب است. سعید اخباری، سرمربی چادرملو اردکان در نشست خبری پس از بازی با پرسپولیس گفت:

"رضا محمودآبادی به تازگی داماد شده است. به او و خانواده‌اش تبریک می‌گویم. رضا چهار ماه تمرین نکرد و یک‌ماه در ماه عسل بود. این بازیکن شرایط خوبی نداشت و گفت روی من حساب نکنید. رضا گفت به احترام من آمده و کنار بازیکنان تمرین نکرد. تعداد بازیکنان ما برای این مسابقه به 20 نفر نرسید و برای همین به محمودآبادی گفتم فقط روی نیمکت حضور داشته باش."

اخباری ادامه داد:

"وقتی پای سجاد مشهدی گرفت، رضا را صدا زدم و به او گفتم قفل بازی به دست تو باز می‌شود. محمودآبادی گفت حداکثر پنج دقیقه بازی می‌کنم. با توجه به اینکه مهاجم نوک نداشتیم، رضا را در این پست قرار دادم و به او گفته بودم اگر توپ به تو رسید، آن را به سمت دروازه شلیک کن که همین اتفاق هم افتاد."

اخباری در پایان به صحبت‌های پیمان حدادی، مدیرعامل پرسپولیس واکنش نشان داد و گفت:

"او حتما عصبانی بوده است. بازیکنان پرسپولیس تمام وجود خودشان را در زمین گذاشتند و فکر نمی‌کردند که بچه‌های جوان ما اینگونه و بدون تمرین دوندگی داشته باشند. هواداران پرسپولیس بدانند همین‌ که این تیم به‌عنوان تیم ششم لیگ برتر در تورنمنت سه جانبه شرکت کرد، ناشی از تلاش مدیریت باشگاه بود."

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار