menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

بیرانوند: همه بازیکنان مصر، محمد صلاح هستند!

پایگاه خبری فوتبالی- علیرضا بیرانوند در نشست خبری پیش از دیدار با مصر شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش فوتبالی، علیرضا بیرانوند در نشست خبری پیش از بازی ایران مقابل مصر در دور سوم جام جهانی ۲۰۲۶، گفت: 

"فردا یک بازی خیلی مهم داریم و تمام تمرکز ما روی کار خودمان است که باید چه کار کنیم. مصر بازیکنان بزرگی دارد. هر ۲۶ بازیکنی که این تیم به جام جهانی آورده، یک محمد صلاح هستند و این تیم متکی به یک یا چند نفر نیست."

وی افزود:

"امیدوارم فردا بتوانیم کارهایی را که روی نقاط ضعف و قوت حریف انجام داده‌ایم به بهترین شکل پیاده کنیم تا مردم ایران خوشحال شوند."

دروازه‌بان‌ تیم ملی ایران گفت: 

"خدا را شکر در بازی قبلی با کمک تمام بچه‌ها توانستم به تیم کمک کنم. وقتی مقابل یک تیم بزرگ بهترین بازیکن زمین می‌شوی، انتظارات بالا می‌رود."

بیرانوند ادامه داد: 

"من بازیکن بی‌تجربه‌ای نیستم و سومین بار است در جام جهانی شرکت می‌کنم‌. تمام تمرکز خود را روی یکی از مهم‌ترین بازی‌های تاریخ تیم ملی گذاشته‌ام و امیدوارم تمام بچه‌ها فردا با تمرکز بیشتر، بدون اشتباه کار کنند. فقط به مردم ایران و شادی آن‌ها فکر می‌کنیم."

وی درخصوص شرایط تیم ملی ایران برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶، گفت: 

"به هرحال باید خودمان را برای جام جهانی آماده می‌کردیم‌. می‌دانستیم بازی‌های خیلی سنگینی داریم. اردوهای خیلی خوبی داشتیم. شاید بازی‌های دوستانه خیلی خوبی نداشتیم اما از لحاظ تمرینی خیلی آماده بودیم. به شخصه تمرینات بسیار خوبی با مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی داشتم."

دروازه‌بان تیم ملی عنوان کرد: 

"از تمامی دروازه‌بان‌هایی که کنار من کار کردند تشکر می‌کنم زیرا در این مدت خیلی با من تمرین کردند و انگیزه‌ای که به من می‌دادند، به من کمک کرد. تمام تمرکز خود را گذاشته‌ام تا ان‌شاالله ایران فردا برای اولین بار صعود کند. پس از صعود می‌توانم به کارهایی که انجام دادم فکر کنم اما الان فقط به دیدار با مصر فکر می‌کنم و امیدوارم فردا موفق باشیم."

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار