menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

تلاش پزشکان برای رساندن چشمی به بازی مصر

پایگاه خبری فوتبالی- کادر پزشکی تیم ملی در تلاش است تا روزبه چشمی را به بازی با مصر در جام جهانی ۲۲۰۶ برساند.


به گزارش فوتبالی، تیم ملی فوتبال ایران در آخرین بازی خود در مرحله گروهی به مصاف مصر خواهد رفت که نتیجه این دیدار سرنوشت ایران را برای صعود به مرحله بعد مشخص می‌کند و برای ایران بسیار حائز اهمیت است.


روزبه چشمی هافبک ملی‌پوش استقلال به دلیل مصدومیت دو بازی اخیر جام جهانی را از دست داده بود و حتی گفته می‌شد که او شانس بازی در این جام جهانی را به صورت کامل از دست داده اما حالا خبر رسیده که پزشکان تیم ملی در تلاش هستند تا او را به دیدار آخر برابر مصر برسانند.

چشمی که در جریان اردوی تیم ملی در ترکیه دچار آسیب‌دیدگی شده بود، با انتشار گزارش‌هایی از مصدومیتش، تصور می‌شد که نتواند تیم ملی را در جام جهانی همراهی کند اما در نهایت او با دیگر بازیکنان راهی مکزیک شد.

در مدتی که تیم ملی در اردوی آنتالیا به سر می‌برد چشمی برای روند درمانی فشرده به تهران بازگشت و در حالی که تصور می‌شد او شانسی برای همراهی تیم ملی در جام جهانی ندارد اما امیر قلعه‌نویی که اعتقاد زیادی به بازیکنان چندپسته دارد، تصمیم گرفت نام روزبه چشمی را در فهرست نهایی تیمش قرار دهد.

حالا باید دید این بازیکن، فرصت بازی جلوی مصر را پیدا خواهد کرد یا اینکه به مانند دو بازی قبلی تیم ملی، فقط تماشاگر بازی همبازیانش خواهد بود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار