menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

مورینیو دوست دارد مهاجمی مثل خوسلو داشته باشد

پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو در سکوت و هم‌زمان با برگزاری رقابت‌های جام جهانی، آرام‌آرام دارد تیم آینده خود در رئال مادرید را می‌سازد. 

به گزارش فوتبالی ، اولویت نخست آقای خاص، تقویت دو نقطه کلیدی است: خط دفاعی و میانه میدان.

برای خط دفاع، گزینه‌هایی مثل روبن دیاز و باستونی زیر ذره‌بین قرار دارند و در هافبک نیز نام‌های ماتئوس فرناندز و انزو فرناندز شنیده می‌شود. اما ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود.

مورینیو به‌دنبال یک مهاجم نوک کلاسیک است؛ بازیکنی تخصصی که بتواند درون محوطه جریمه بجنگد و مثل خوسلو برای آنچلوتی، نقش پلان بی را ایفا کند. خوسلو در فصل ۲۰۲۴-۲۰۲۳، هجده گل زد و در برگشت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان مقابل بایرن با دبل خود، رئال را به فینال رساند تا پانزدهمین جام اروپایی را فتح کند.

با این حال، جذب این مهاجم اولویت فوری نیست. به همین دلیل، مورینیو فعلاً جلوی خروج گونزالو را گرفته است. این مهاجم جوان آکادمی که بتیس هم به او چشم دارد، بازیکن چندپُسته‌ای است و می‌تواند در کناره‌ها هم بازی کند. اگر رئال نتواند مهاجم مورد نظر را جذب کند، گونزالو شانس خود را در پیش‌فصل خواهد داشت.

خرید یک شماره ۹ جدید تأثیری روی برنامه‌های مورینیو برای اندریک ندارد؛ او که فصل قبل در لیون درخشید، هم در عمق و هم در جناح راست بازی می‌کند و باشگاه پیش از حضور مورینیو به او قول بازگشت به ترکیب را داده بود.

در نهایت، جذب یک هافبک خلاق و همه‌کاره حیاتی‌ترین نیاز رئال است و برای نهایی شدن آن، احتمالاً فروش یک مهره مهم در خط میانی نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار