menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

وقتی بیرانوند چشم‌های کارشناس روس را خیره کرد!

پایگاه خبری فوتبالی- نمایش دروازه‌بان تیم ملی در بازی مقابل بلژیک، بازتاب زیادی در سراسر دنیا داشت.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی فوتبال ایران شب گذشته موفق شد یک امتیاز باارزش از زمین بازی با بلژیک دشت کند و بدون شک، نقش اول این امتیاز آوری علیرضا بیرانوند است. شماره یک تیم ملی با مهارهای خودش ستاره‌های بلژیک را ناکام گذاشت تا پس از تحمل یک شرایط سخت و آزاردهنده، سرانجام کام تیم ملی شیرین شود.

درخشش بیرانوند و نتیجه گیری تیم ایران مقابل یکی از پر مهره‌ترین تیم‌های اروپایی با وجود سختی‌های زیادی که در مسیر آماده سازی متحمل شد، بازتاب گسترده‌ای بین کارشناسان و رسانه‌های ورزشی در کشورهای مختلف دنیا داشت.

دنیس کازانسکی کارشناسان معروف روسیه، یکی از افرادی است که از عملکرد دروازه‌بان ایران مقابل شیاطین سرخ تعریف کرده است. این مفسر روس با اشاره به حضور بیرانوند در تیم تراکتور که زمانی تحت هدایت قربان بردیف (به عنوان یک مربی شناخته شده در فوتبال روسیه) قرار داشت، گفت: "تراکتور همیشه به داشتن دروازه‌بان‌های باکیفیت و مطرح مشهور بوده و این همان میراثی است که از دوران قربان بردیف به جا مانده است. در این مسابقه (ایران-بلژیک) هم بیرانوند نمایش چشمگیری ارائه داد. در مجموع، این دیدار برای یک تساوی بدون گل، مسابقه‌ای باکیفیت و جذاب بود. ایران حتی موفق شد توسط مهدی طارمی به گل برسد اما مردود اعلام شد. هماهنگی و ارتباط بازیکنان ایران در ضربات ایستگاهی بسیار خوب بود و تیم عملکردی فراتر از انتظار ارائه داد، تا جایی که می‌توان آن را نوعی شگفتی دانست."

کازانسکی درمورد شرایط حریف ایران، گفت: "آنچه بیش از هر چیز جلب توجه می‌کند، روند نزولی بلژیک است. اکنون شاهدیم این تیم که زمانی یکی از قدرتمندترین، جذاب‌ترین و باکلاس‌ترین تیم‌های فوتبال اروپا و جهان به شمار می‌رفت، به تیمی نسبتاً کسل‌کننده و متوسط تبدیل شده است. تقریباً تمام بار خلاقیت و کیفیت فنی تیم بر دوش استعدادهای فردی بازیکنانی مانند یوری تیلمانس، کوین دی‌بروین و لئاندرو تروسارد قرار دارد. در تیم فعلی بلژیک نشانی از ساختار منسجم و کار گروهی موثر که بتوان آن را به رودی گارسیا نسبت داد، دیده نمی‌شود. به نظر می‌رسد او همچنان در حال تجربه کردن همان مشکلاتی است که در دوران حضورش در ناپولی داشت. با این تفاوت که پیش از پایان فصل از آن تیم کنار گذاشته شد."

وی با اشاره به بازی آخر در مرحله گروهی جام جهانی، ادامه داد: "حتی اگر بلژیک در دیدار پایانی خود مقابل یوزیلند نتیجه و امتیاز مطلوبی بگیرد، باز هم این مساله چیزی را در ارزیابی کلی از عملکردش تغییر نخواهد داد. واقعا تاسف‌آور است؛ که بلژیک یکی از بزرگ‌ترین ناامیدی‌های این رقابت‌ها بوده است."

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار