menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

رفیعی در انتظار تعیین تکلیف نیمکت پرسپولیس

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان جوان پرسپولیس در انتظار مشخص شدن وضعیت کادر فنی این تیم برای فصل آینده است.


به گزارش فوتبالی، امیررضا رفیعی دروازه‌بان پرسپولیس با دو پیشنهاد از تیم‌های لیگ برتری مواجه شده است. او در این چند سال به عنوان دروازه‌بان دوم فعالیت کرده و همین موضوع باعث شده فرصت زیادی برای بازی نداشته باشد.


رفیعی که در حال حاضر با دو پیشنهاد لیگ برتری مواجه شده، در انتظار مشخص شدن سرمربی پرسپولیس برای فصل آینده است تا درباره پیشنهادهای مطرح شده تصمیم‌گیری کند و در واقع همه چیز به مشخص شدن وضعیت نیمکت این تیم دارد.

 رفیعی که دروازه‌بان دوم قرمزهاست، با رفتن به تیم دیگری قطعا شانس بیشتری برای بازی خواهد داشت اما گفته می‌شود که اولویت نخست او ماندن در پرسپولیس است و در عین حال انتظار دارد که فرصت بیشتری برای بازی پیدا کند. طبیعتا با حضور پیام نیازمند در پرسپولیس، رفیعی شانس زیادی برای بازی نکردن نخواهد داشت.


فعلا که اخبار غیررسمی حاکی از برنامه باشگاه پرسپولیس برای تغییر سرمربی تیمشان است و گفته می‌شود پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای مذاکره نهایی با دراگان اسکوچیچ راهی ترکیه شده است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار