menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

حل مشکل ویزای بازیکنان تیم ملی ایران؛ خیالی که راحت شد!

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران مشکلی برای حضور در لس آنجلس برای دیدار با بلژیک ندارند.

به گزارش فوتبالی، از همان روزهای ابتدایی جام جهانی ۲۰۲۶، مشکلات کاروان ایران برای حضور در این رقابت‌ها آغاز شد. جابجایی کمپ تیم ملی فوتبال ایران از آمریکا به مکزیک، ویزای اعضای کادر فنی و بازیکنان، ناامنی شهر تیخوانا و… مشکلاتی هستند که تیم ملی فوتبال ایران با آن‌ها دست‌وپنجه نرم کرده اما با همه این تفاسیر همچنان برای صعود از گروه خود تلاش می‌کند.

طبق آخرین اخبار، ویزای برخی بازیکنان تیم ملی ایران جهت حضور در آمریکا یک‌روزه بوده و همین موضوع باعث شد اعضای تیم ملی فوتبال ایران پس از بازی با نیوزیلند به سرعت راهی مکزیک شوند تا مشکلی برای بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران رخ ندهد. حالا اما شرایط عوض شده و ویزای بازیکنان تیم ملی و برخی اعضای کادر فنی اصلاح شده است.

مدیران تیم ملی بعد از بازی با نیوزیلند و هنگام حضور در فرودگاه لس آنجلس برای بازگشت به تیخوانا متوجه شدند که ویزای مهدی ترابی یک روزه بوده و او نمی‌تواند برای بازی بعدی به لس آنجلس برگردد. البته این مشکل برای مهدی طارمی و سعید الهویی هم وجود داشت اما این موضوع به طور رسمی اعلام نشد.

حالا اما خبر رسیده است که مشکل این 3 نفر به طور کامل حل شده و ویزای جدیدی برای این 3 نفر صادر شده است و آنها مشکلی برای حضور در آمریکا نخواهند داشت و می‌توانند چند ساعت پس از بازی هم در کشور آمریکا حاضر باشند.

البته این مشکلات تا اندازه زیادی تمرکز بازیکنان را به حاشیه برده و باید دید آیا بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران با تمامی مشکلات می‌توانند از گروه خود صعود کنند یا نه.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار