menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

جام جهانی 2026 و رویاهایی که برآورده شدند؛ از علیپور تا خلیل‌زاده!

پایگاه خبری فوتبالی- در بازی با نیوزیلند بسیاری از بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران بالاخره اولین بازی خود در مسابقات جام جهانی را انجام دادند.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2026 حضور دارد و شاگردان قلعه‌نویی در گروه G مسابقات با نیوزیلند، بلژیک و مصر هم‌گروه هستند. تیم ملی ایران در اولین گام به تساوی دو - دو برابر نیوزیلند رضایت داد و حالا به ترتیب باید مقابل بلژیک و مصر قرار بگیرد. شاگردان قلعه‌نویی هنوز برای صعود از مرحله گروهی شانس دارند و ایران حتی با دو تساوی دیگر هم احتمالا می‌تواند یکی از تیم‌های حاضر در مرحله حذفی رقابت‌ها باشد.

امیر قلعه‌نویی در این جام جهانی آرزوی بسیاری از بازیکنان تیم ملی را برآورده کرده و حالا برخی از بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران برای اولین بار در مسابقات جام جهانی به میدان رفته‌اند.

آریا یوسفی، علی نعمتی، شجاع خلیل‌زاده، امیرحسین حسین‌زاده، مهدی قایدی، محمد محبی، علی علیپور و شهریار مغانلو، 8 بازیکن تیم ملی ایران هستند که در دیدار با نیوزیلند، اولین بازی خود در جام جهانی را تجربه کردند.

امیرمحمد رزاقی‌نیا، دنیس اکرت، دانیال ایری، محمد قربانی و صالح حردانی بازیکنان فعلی تیم ملی ایران هستند که هنوز فرصت بازی در جام جهانی را پیدا نکرده‌اند و باید دید در دیدارهای آینده تیم ملی برابر بلژیک و مصر، امیر قلعه‌نویی به این بازیکنان فرصت می‌دهد یا نه.

گفتنی است تیم ملی ایران در دومین دیدار خود در مرحله گروهی، روز یک‌شنبه راس ساعت 22:30 به مصاف بلژیک می‌رود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار