menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

مدافع سابق تراکتور به پورتو B پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- مدافع سابق تراکتور پس از سال‌ها دوباره به باشگاه دوران نوجوانی خود بازگشته است.

به گزارش فوتبالی، تیاگو فریرا، مدافع پرتغالی سابق تراکتور، با امضای قراردادی به تیم دوم باشگاه پورتو ملحق شد تا فصل جدید فوتبال خود را دوباره در جایی آغاز کند که در نوجوانی، پیراهنش را می‌پوشید.

این مدافع که سابقه حضور در فوتبال ایران با پیراهن تراکتور را در کارنامه دارد، پس از تجربه بازی در لیگ برتر ایران و حضور در چند تیم پرتغالی، حالا بار دیگر به مجموعه باشگاه پورتو بازگشته است؛ باشگاهی که نقش مهمی در دوران رشد فوتبالی او داشته است.

فریرا پس از جدایی از جمع سرخ‌پوشان تبریزی، فوتبالش را در اروپا ادامه داد و آخرین تیم او پاکوس پرتغال بود.

نکته جالب توجه درباره این انتقال، سابقه حضور فریرا در تیم‌های پایه پورتو است؛ جایی که او در مقطعی با ریکاردو آلوز، هافبک پرتغالی و بازیکن سابق تراکتور و فعلی سپاهان، هم‌تیمی بود. این دو بازیکن سال‌های ابتدایی فوتبال حرفه‌ای خود را در ساختار باشگاه پورتو سپری کردند و حالا هر یک مسیر متفاوتی را در فوتبال حرفه‌ای دنبال می‌کنند. آلوز حتی به انتقال فریرا واکنش نشان داده و در صفحه اجتماعی خود برای هم‌تیمی سابقش آرزوی موفقیت کرده است.

پورتو B طی سال‌های اخیر به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز پرورش استعداد در فوتبال پرتغال شناخته شده و بازیکنان متعددی از این تیم راهی سطح اول فوتبال اروپا شده‌اند. با این وجود، حضور دوباره فریرا در این مجموعه در سن ۳۲ سالگی اتفاق می‌افتد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار