menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

برانکو: انگلیس از تکبر زیاد ضربه خواهد خورد

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی سابق تیم ملی ایران و باشگاه پرسپولیس معتقد است انگلیس به دلیل تکبر همیشه خود را در نقش تیم برتر قرار می‌دهد اما این رفتار می‌تواند به ضررشان تمام شود.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی کرواسی تیم سوم دوره قبل جام جهانی باید در اولین دیدار برابر انگلیس قرار گیرد. برانکو ایوانکوویچ، مربی با سابقه (سرمربی سابق ایران، چین و عمان و دستیار چیرو بلاژویچ در جام جهانی ۱۹۹۸) در آستانه این دیدار به رسانه مدیا سرویس کرواسی درباره مسائل مختلفی صحبت کرد.

برانکو درباره تکبر انگلیس گفت:« انگلیسی‌ها به دلیل تکبر و خودبزرگ‌بینی، همیشه خود را در نقش تیم برتر قرار می‌دهند و این حق را دارند چون بازیکنان فوق‌العاده‌ای دارند اما همین رفتار می‌تواند به ضررشان تمام شود. مهم‌ترین نکته این است که این اولین بازی است و همیشه برای مدعیان، حساس و خطرناک است.» 

او درباره بازی‌های دوستانه کرواسی افزود:«فکر کنم بازی‌های دوستانه مقابل بلژیک و اسلوونی، دالیچ را نگران نکرده است. البته او از این بازی‌ها به آنچه می‌خواست رسید و ابهامات خود را درباره وضعیت بازیکنانی مثل کراماریچ، کواچیچ، گواردیول و بودیمیر یا ماتانوویچ برطرف کرد.

این سرمربی کروات درباره حملات رسانه‌های انگلیسی به لوکا ووشکوویچ گفت:«رسانه‌های انگلیسی علاوه بر داستان‌های تکراری درباره سن بالای مودریچ و پریشیچ، حالا لوکا ووشکوویچ جوان را هدف قرار داده‌اند. آنها او را «بسیار مغرور» خطاب می‌کنند. این را تصادفی انتخاب نکرده‌اند؛ می‌خواهند او را از نظر ذهنی به هم بریزند اما ووشکوویچ در بوندسلیگا رفتار خوبی داشته است. این رفتار رسانه‌های انگلیسی یک رفتار معمولی انگلیسی قبل از هر بازی است.» 

او در پایان درباره روحیه تیم ملی کرواسی اضافه کرد:«امیدوارم نتیجه مثبتی کسب کنیم، حداقل مساوی. ما فشاری نداریم چون دو بازی دیگر بعد از این داریم. اگر اشتیاق، شور و اتحاد را نشان دهیم، از هیچ تیمی نمی‌ترسیم.» 

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار