menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

بیفوما در تهران؛ جمع خارجی‌های پرسپولیس جمع شد

پایگاه خبری فوتبالی- تیوی بیفوما کنار سایر بازیکنان خارجی پرسپولیس در تمرین دیروز قرمزهای تهران حضور داشت.


به گزارش فوتبالی، پرسپولیس این روزها تمرینات خود را برای شرکت در تورنمنت احتمالیِ سه‌جانبه پیگیری می‌کند


طبق اعلام مسئولان فدراسیون فوتبال، سه باشگاه پرسپولیس، گل‌گهر و چادرملو برای کسب سومین سهمیه آسیایی باید مقابل هم قرار بگیرند و قهرمان این تورنمنت راهی لیگ قهرمانان آسیا سطح دو خواهد شد.


پرسپولیس زودتر از سایر تیم‌ها تمرینات خود را آغاز کرده و حالا با توجه به حضور اوسمار ویرا در تهران، تمرینات به شکل جدی‌تری پیگیری می‌شود. تیوی بیفوما یکی از بازیکنان پرسپولیس بود که هفته گذشته در تمرینات شرکت نکرد اما حالا خود را به تهران رسانده و کنار سایر بازیکنان برای شرکت در تورنمنت سه‌جانبه آماده می‌شود.


دنیل گرا، تیوی بیفوما و مارکو باکیچ سه بازیکن خارجی پرسپولیس هستند که در جام جهانی حضور ندارند و در تمرینات پرسپولیس دیده می‌شوند. در صورت برگزاری قطعی تورنمنت سه‌جانبه، احتمالا پرسپولیس اورونوف و سرگیف را در اختیار نخواهد داشت و شاید همین موضوع برای قرمزها گران تمام شود اما حضور باکیچ، گرا و بیفوما می‌تواند نیمه پر لیوان باشد و پرسپولیس از حضور این سه بازیکن استفاده کند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار