menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

دردسر دوباره برای طارمی و الهویی؛ ویزای ترابی منقضی شد

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی طارمی و سعید الهویی که با دردسرهای فراوان وارد آمریکا شدند، در مسیر بازگشت برای خروج هم به مشکل برخوردند.


به گزارش فوتبالی و به نقل از بخش رسانه‌ای تیم ملی، کاروان تیم ملی فوتبال ایران پس از دیدار مقابل نیوزیلند در حال بازگشت به تیخوانا است، اما روند خروج دو عضو مهم تیم ملی از فرودگاه لس‌آنجلس مانند پرواز رفت با تأخیر و مشکلاتی همراه شده است.


بر اساس این گزارش، همان‌گونه که هنگام ورود تیم ملی به لس‌آنجلس برخی موانع و سخت‌گیری‌ها وجود داشت و طارمی کاپیتان تیم و سعید الهویی با دردسرهای فراوان وارد امریکا شدند در مسیر بازگشت هم فرآیند خروج مهدی طارمی و سعید الهویی با تأخیر غیر موجه در گیت خروجی فرودگاه مواجه شد که این موضوع موجب تأخیر در پرواز کاروان تیم ملی به مقصد تیخوانا شده است.


در حال حاضر تمامی اعضای تیم ملی در هواپیما حضور دارند، اما مهدی طارمی و سعید الهویی همچنان در مراحل نهایی خروج از فرودگاه قرار دارند و تلاش‌ها برای رفع این مشکل ادامه دارد.


جدا از ماجرای طارمی و الهویی، در حالی که برای بازیکنان تیم ملی برای سفر به آمریکا روادید «چند بار ورود» صادر شده است اما ویزای مهدی ترابی تنها برای یک بار ورود اعتبار داشت و پس از سفر تیم ملی به لس آنجلس جهت دیدار برابر نیوزیلند و پایان این بازی، اکنون ویزای این بازیکن منقضی شده است.


فدراسیون فوتبال ایران برای اخذ مجدد ویزای ترابی اقدام کرده تا این بازیکن بتواند در دیدارهای آتی تیم ملی را همراهی کند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار