پایگاه خبری فوتبالی- سیدحسین حسینی در ورزشگاه سوفای لسآنجلس حرکت جالبی انجام داد.
به گزارش فوتبالی، بعد از پشت سر گذاشتن دو فصل پر فراز و نشیب در استقلال و سپاهان، سیدحسین حسینی شانس حضور در جام جهانی 2026 را با تیم ملی ایران پیدا کرده است. شاید بسیاری فکر میکردند پس از عدم تمدید قرارداد با استقلال، او دیگر نتواند با تیم ملی به جام جهانی برود اما سید علاوه بر استقلال، با سپاهان هم توانست به جام جهانی برود که این یک اتفاق ویژه است.
اشتباهات احتمالی بیرانوند، شاید این بار هم باعث فیکس شدن حسینی شود و او بتواند فرصت بازی کردن برای تیم ملی را پیدا کند. این همان اتفاقی است که 4 سال پیش در قطر رخ داد و دو خاطره کاملا متضاد را برای او به جا گذاشت.
خاطره اول که احتمالا تلخترین خاطره فوتبالی حسینی است، به بازی با تیم ملی انگلیس برمیگردد. جایی که بیرانوند در برخورد با مجید حسینی مصدوم شد و سید حسین حسینی به جای بیرانوند در دروازه تیم ملی ایستاد. دروازه او در آن بازی 6 بار باز شد و البته روی هیچکدام از گلها مقصر نبود.
خاطره دوم حسینی در جام جهانی 2022 شیرینترین خاطره فوتبالی اوست؛ کلینشیت در بازی مقابل ولز که با پیروزی دو بر صفر تیم ملی همراه بود، تنها کلینشیت حسینی در جام جهانی است که اصلا افتخار کمی نیست.