menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

جنجال بزرگ در نیوجرسی؛ اخراج نشدن حکیمی، برزیل را عصبانی کرد

پایگاه خبری فوتبالی - دیدار حساس برزیل و مراکش در ورزشگاه مت‌لایف نیوجرسی، علاوه بر یک تساوی ۱-۱ جذاب، با جنجالی بزرگ در پایان نیمه اول همراه بود. 

به گزارش فوتبالی، اشرف حکیمی، کاپیتان مراکش، با خطایی خشن روی وینیسیوس جونیور، جرقه اعتراضات شدید تیم کارلو آنچلوتی را زد اما داور بدون اعلام حتی یک خطا، بازی را ادامه داد.

اتفاق در دقیقه ۳+۴۵ نیمه اول رخ داد. وینیسیوس که در حال حرکت سریع در جناح چپ بود، توپ را از مقابل حکیمی رد کرد. 

مدافع پاری سن ژرمن که تکل خود را دیر زد، با کفش‌های خود مستقیم به مچ پای داخلی وینیسیوس کوبید و با ناخن کفش پای خود را تا روی پای او کشید. 

وینیسیوس بلافاصله بر زمین افتاد و با عصبانیت فراوان خواستار اخراج حکیمی شد، اما داور اسلوونیایی، اسلاوکو وینچیچ، نه تنها کارتی نشان نداد، حتی خطایی هم اعلام نکرد و بازی را ادامه داد.

سکوتی که در کابین VAR حاکم شد، سوال بزرگ رسانه‌ها و کارشناسان است. بر اساس قوانین فیفا، VAR تنها در چهار موقعیت خاص وارد عمل می‌شود: گل، پنالتی، کارت قرمز مستقیم و موارد اشتباه در هویت بازیکن. 

از آنجایی که داور میدانی خطا را تشخیص نداد و به اعتقاد او خطای خشن رخ نداده بود، VAR هم نتوانست ورود کند. تریبونا نیز در گزارشی به نقل از منابع توضیح داد که زیرا داور زمین این صحنه را خطا محسوب نکرد و طبق پروتکل VAR، بازبینی برای یک ضربه آزاد معمولی قابل انجام نیست.


زلاتان ابراهیموویچ، اسطوره فوتبال جهان، در واکنش به این صحنه به شدت از عملکرد داوری انتقاد کرد: «حکیمی یک اخطار مستقیم می‌خواست. او کفش‌هایش را فرو کرد توی مچ پای وینیسیوس و تمام پای او را خط خش کشید. این یک مورد واضح از بازی خشونت‌آمیز جدی است.»

او افزود: «من نمی‌گویم کسی قصد مصدومیت داشته، اما نیت تنها چیزی نیست که اهمیت دارد. خود عمل عواقب دارد. گاهی کارت زرد است، گاهی قرمز، گاهی هیچی. این سردرگمی چیزی است که بازیکنان و هواداران را ناامید می‌کند.»

دیمیتار برباتوف، مهاجم سابق بلغارستانی نیز گفت: «در زمان من که فوتبال بازی می‌کردم، این یک اخراج مستقیم بود. بدون شک.»

کارلو آنچلوتی که در چند سال اخیر، این دو بازیکن یعنی وینیسیوس و حکیمی را در رئال مادرید در کنار هم مربیگری کرده، به شدت از نادیده گرفته شدن این صحنه عصبانی بود و از داور چهارم توضیح خواست.

بازیکنان برزیل از جمله کاسمیرو و لوکاس پاکتا نیز با اعتراض شدید خواهان اخراج مستقیم مدافع مراکش شدند.


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار