پایگاه خبری فوتبالی- کشتیگیر 65 کیلوگرم آزادکار ایران، در رقابتهای رنکینگ اتحادیه جهانی به مدال طلا رسید
به گزارش فوتبالی، مسابقه پایانی وزن 65 کیلوگرم در تورنمنت رنکینگ اتحادیه جهانی به میزبانی مغولستان، امروز برگزار شد و کشتی گیر ایرانی موفق شد حریف سرسخت خودش را شکست بدهد.
رحمان عموزاد آزادکار وزن ۶۵ کیلوگرم ایران و دارنده ۲ مدال طلای جهان و یک نقره المپیک، پس از استراحت در دور نخست، ۵ بر صفر وانگ جین کیم از کره شمالی را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. عموزاد در این مرحله با نتیجه ۱۲ بر یک ادلان عسکروف از قزاقستان را شکست داد و به مسابقه فینال رسید تا حریف شمیل ممدوف باشد. این دو کشتیگیر قبلا در مسابقه ردهبندی جهانی بلگراد (2023) مقابل هم قرار گرفته بودند که ممدوف آن کشتی را به سود خود تمام کرده بود. ممدوف در آن دوره، عضو تیم ملی روسیه بود و پس از آن به دلیل اختلافاتی که با فدراسیون کشتی این کشور پیدا کرد، تابعیت تیم ملی بلغارستان را گرفت.
در وقت اول فینال امروز، ممدوف با اجرای درختکن و دو بارانداز متوالی، صاحب ۸ امتیاز شد. این کشتیگیر در وقت دوم هم ۲ امتیاز دیگر گرفت اما عموزاد در یک دقیقه پایانی و درحالیکه اختلاف زیادی با حریف داشت، کولاک کرد و نتیجه را ۱۷-۱۰ به سود خود عوض کرد تا به طلای ۶۵ کیلوگرم رنکینگ اتحادیه جهانی برسد.
همچنین در وزن ۷۹ کیلوگرم، مهدی یوسفی پس از یک دور استراحت، برابر نوردولت کوانیشبای از قزاقستان با نتیجه ۱۱ بر صفر به پیروزی رسید و راهی دیدار نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۱۳ بر ۲ شمس تاییر از قزاقستان را مغلوب کرد و راهی فینال شد. یوسفی در فینال برابر اسماعیل خانیف از روسیه به میدان میرود.
در وزن ۶۱ کیلوگرم، اهورا خاطری پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۴ بر ۲ مغلوب آیت جان از قزاقستان شد و با توجه به حضور حریفش در فینال، راهی دیدار رده بندی شد. خاطری در این دیدار در مقابل باتناسان گانخویاگ از مغلولستان با نتیجه ۷ بر صفر به پیروزی رسید و صاحب مدال برنز شد.
روز گذشته هم محمد نخودی در وزن ۸۶ کیلوگرم به مدال طلای این رقابتها رسیده بود و ابوالفضل رحمانی در وزن ۹۲ کیلوگرم هم مدال برنز را به گردن آویخت.