پایگاه خبری فوتبالی- امیرحسین حسینزاده امیدوار است سرنوشت آقای گل سابق تراکتور، برای او هم تکرار شود.
به گزارش فوتبالی، امیرحسین حسینزاده پس از یک دوره کوتاه تقریباً ناموفق حضور در فوتبال باشگاهی خارج از کشور، راهی تراکتور شد و سه فصل اخیر عضوی از جمع تراکتوریها بوده است.
هر چقدر فصل اول امیرحسین در تراکتور برای این بازیکن بد سپری شد، این مهاجم در دو فصل اخیر روزهای رویایی داشته و توانسته آقای گل دو فصل اخیر لیگ برتر ایران باشد و سهم قابل توجهی در اولین قهرمانی تاریخی پرشورها در لیگ ایفا کند.
حسینزاده بارها اعلام کرده قصد دارد دوباره لژیونر شود و حتی این موضوع توسط همتیمی این بازیکن یعنی مهدی هاشمنژاد هم در تلویزیون عنوان شد. البته مهاجم گلزن تراکتور همچنان با این تیم قرارداد دارد اما به نظر میرسد محمدرضا زنوزی به این بازیکن قول داده مانعی بر سر پیشرفت او و حضور در فوتبال باشگاهی خارج از ایران نخواهد شد.
حسینزاده در حالی راهی جام جهانی میشود که امیدوار است اتفاقاتی که پیش از این برای تنها نماینده تراکتور در جام جهانی رخ داده بود، برای او تکرار شود.
کریم انصاریفرد مهاجم سابق تراکتور پس از آقای گلی با تیتیها در لیگ سیزدهم، راهی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل شد. کریم پس از اتمام این رقابتها با پیشنهادی از اوساسونا مواجه شد و راهی این تیم شد و نکته جالب اینکه تا آخر فوتبال خود هیچگاه به فوتبال باشگاهی ایران بازنگشت.
باید منتظر ماند و دید حسینزاده با کسب آقای کلی لیگ بیست و چهارم و لیگ نیمه تمتم بیست و پنجم موفق خواهد شد به هدف خود یعنی لژیونر شدن پس از پایان جام جهانی کنونی برسد و پا در جای پای انصاریفرد بگذارد یا نه.