menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

مرور عملکرد مربیان لژیونر ایران؛ عالی، خوب، بد!

پایگاه خبری فوتبالی- در فصلی که گذشت، 3 مربی ایرانی شاغل در کشورهای عربی، نتایج متفاوتی گرفتند.

به گزارش فوتبالی، این فصل از لیگ ستارگان عراق به پایان رسید و تیم الطلبه با هدایت علیرضا منصوریان در رده ششم قرار گرفت. به جز علیرضا منصوریان، فوتبال ایران دو مربی دیگر در کشورهای دیگر داشت. مرور عملکرد این 3 مربی در فصل گذشته، می‌تواند نشان دهد که آیا در آینده، به تعداد مربیان لژیونر ایرانی اضافه خواهد شد یا نه.


منصوریان در الطلبه
او از هفته هشتم به عنوان سرمربی روی نیمکت الطلبه نشست و در 31 بازی توانست 15 پیروزی، ده تساوی و 6 باخت را برای این تیم ثبت کند. میانگین امتیازات الطلبه با منصوریان 1.78 امتیاز از هر بازی است.


وقتی منصوریان روی نیمکت الطلبه نشست، شرایط این تیم خوب نبود. منصوریان شروعی فوق‌العاده داشت و در مقطعی توانست امید قهرمانی و گرفتن سهمیه آسیا را هم در دل هواداران الطلبه زنده کند اما در چند هفته پایانی، الطلبه افت کرد و شانس قهرمانی و کسب سهمیه آسیا از دست رفت.


پژمان منتظری در الشحانیه
نتایج ضعیف الشحانیه با سانتی دنیا باعث شد او بعد از بازی هفته نهم تیمش در لیگ ستارگان اخراج شود و پژمان منتظری که دستیار او بود، به صورت موقت جانشینی او را به عهده بگیرد. پژمان با وجود تجربه کم، شروعی عالی داشت و آنقدر خوب نتیجه گرفت که توانست تا پایان فصل روی نیمکت این تیم بنشیند. او در 20 بازی، آمار 9 برد، 3 مساوی و 8 باخت را ثبت کرد و میانگین 1.5 امتیاز از هر بازی را به دست آورد.


وقتی منتظری سرمربی موقت الشحانیه شد، این تیم با اختلاف زیادی نسبت به سایر تیم‌ها در قعر جدول لیگ ستارگان قرار داشت و امید چندانی به ماندن نداشت. اما بعد از هفته پایانی فصل، الشحانیه در رده ماقبل آخر جدول قرار گرفت و راهی بازی پلی‌آف با الخریطیات شد و در نهایت توانست با پیروزی 3 بر صفر مقابل این تیم، در لیگ ستارگان بماند.


فرهاد مجیدی در البطائح
مجیدی که یک فصل قبل‌تر توانسته بود البطائح را در لیگ حرفه‌ای امارات نگه دارد، در فصل گذشته هم سرمربی این تیم بود. او با احتساب بازی‌های جام حذفی امارات، 28 بار روی نیمکت البطائح نشست و آمار 4 برد، ده مساوی و 14 باخت را ثبت کرد. او با این تیم از بازی به طور میانگین 0.79 امتیاز از هر بازی گرفت.


با توجه به عملکرد مجیدی در فصل قبل، مدیران البطائح امیدوار بودند او بتواند در این فصل نتایج بهتری بگیرد اما در عمل چنین اتفاقی رخ نداد. البطائح در طول فصل جزو تیم‌های پایین جدولی بود و هر چه به پایان فصل نزدیک شدیم، به قعر جدول نزدیک‌تر شد. در هفته پایانی، در حالی که تا لحظات پایانی نتایج به سود البطائح بود، اما با گلی که الظفره در وقت‌های تلف شده زد، از رده آخر جدا شد و البطائح به جای این تیم در قعر جدول جا گرفت و در نهایت به دسته پایین‌تر سقوط کرد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار