menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

مورینیو حالا رونالدو و اوزیل جدید خودش را دارد (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی - به نظر می‌رسد حضور ژوزه مورینیو در رئال مادرید، برای فصل آینده قطعی‌ست و گفته می‌شود ابراهیما کوناته و دنزل دومفریس، به‌زودی تبدیل به اولین بازیکنانی خواهند شد که با نظر مستقیم آقای خاص به خدمت گرفته خواهند شد.


به گزارش فوتبالی، جدا از بازیکنان جدیدی که با نظر مورینیو به اسکواد رئال مادرید اضافه خواهند شد، عملکرد برخی از بازیکنانی که پیش از این نیز عضوی از این تیم بودند هم، به‌شدت زیر ذره‌بین علاقمندان به فوتبال قرار خواهد گرفت؛ دو نفر از بازیکنانی که هواداران لوس بلانکوس انتظار دارند زیر نظر مورینیو احیا شوند و اوج عملکردشان را ارائه دهند، آردا گولر و کیلیان امباپه هستند.

گولر و امباپه، دو بازیکنی که به ترتیب مسوت اوزیل و کریستیانو رونالدو را به‌عنوان الگوی خود معرفی کرده بودند، حالا می‌توانند زیر نظر مورینیو، یادآور دوران درخشان مادرید با دو ستاره سابقش باشند.


اوزیل و کریستیانو طی ۳ فصلی که در کنار هم برای رئال بازی می‌کردند، مجموعا در ۳۲۱ مسابقه برای این تیم، موفق به ثبت آمار خیره‌کننده ۱۹۵ گل و ۱۰۴ پاس گل شدند!

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار