menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

اعلام برنامه سفر تیم ملی؛ پرواز طولانی از اسپانیا به مکزیک

پایگاه خبری فوتبالی- برنامه تیم ملی برای سفر به مکزیک مشخص شد.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی فوتبال ایران که اردوی آماده سازی پیش از جام جهانی را در ترکیه پشت سر می‌گذارد، پس از اعلام لیست نهایی بازیکنان، روز پنجشنبه ۱۴خرداد (۲۰:۳۰ به وقت تهران)، آخرین بازی تدارکاتی خود را در این اردو مقابل مالی برگزار می‌کند.

کاروان تیم ملی طبق برنامه ریزی انجام شده قرار است روز شنبه (۱۶خرداد) از ترکیه به اسپانیا برود و پس از سوختگیری هواپیما در این کشور، راهی مکزیک می‌شود.

سفر ملی‌پوشان به سرزمین ماتادورها ۵ ساعت طول می‌کشد و بعد از آن هم برای رسیدن به مکزیک ۱۳ ساعت در پرواز خواهند بود.

طبق اعلام مهدی تاج، شهردار و استاتدار تیخوانا قصد استقبال رسمی از تیم ملی را داشتند اما با توجه به قوانین فیفا، این امر امکان پذیر نیست. رییس فدراسیون فوتبال همچنین اعلام کرد با ارائه لیست نهایی تیم ملی، ویزای مکزیک اعضای تیم ظرف امروز و فردا صادر خواهد شد و ویزای آمریکا هم پس از آن قرار است در کمترین زمان صادر شود که این کار برعهده فیفا خواهد بود.

ضمن اینکه طبق برنامه ریزی قبلی قرار بود شاگردان قلعه‌نویی روز نوزدهم خرداد در دیداری تدارکاتی با پورتوریکو در شهر توسان آمریکا بازی کنند اما با تغییر محل اقامت تیم ملی، مسئولان فدراسیون در تلاش هستند که این بازی در همان زمان در خاک مکزیک برگزار شود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار