پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه الشباب عربستان به طور رسمی اعلام کرد که قرارداد یانیک کاراسکو، وینگر بلژیکی خود، را برای یک فصل دیگر تمدید کرده است.
به گزارش فوتبالی، این خبر را فابریتزیو رومانو، خبرنگار معروف نقل و انتقالات، تأیید کرده و به وضعیت این بازیکن ۳۲ ساله برای فصل آینده روشنایی بخشیده است.
کاراسکو که در سپتامبر ۲۰۲۳ با قراردادی سه ساله از اتلتیکو مادرید به الشباب پیوسته بود، با امضای این تمدید، تعهد خود را به این باشگاه سعودی برای یک سال دیگر تا ژوئن ۲۰۲۷ نشان داد.
طبق گزارشهای قبلی، قرارداد او شامل بندی برای تمدید خودکار یکساله در صورت حضور در بیش از ۵۰ درصد از مسابقات تیم بوده است، شرطی که در این فصل محقق شده بود.
کاراسکو در این فصل برای الشباب در ۲۹ مسابقه در تمام رقابتها به میدان رفته و موفق به ثبت ۱۸ گل و ۸ پاس گل شده است.
این تمدید در شرایطی انجام میشود که کاراسکو که ۷۸ بازی ملی برای بلژیک انجام داده است، امیدوار است با تیم ملی کشورش در جام جهانی ۲۰۲۶ حضور یابد . پیش از این، شایعاتی درباره احتمال انتقال او به رم و بازگشت به اروپا مطرح شده بود، اما کاراسکو در نهایت تصمیم گرفت با تمدید قرارداد، دوران حضورش در لیگ عربستان را ادامه دهد.
باشگاه الشباب با این تمدید، یکی از باارزشترین داراییهای خود را برای فصل آینده حفظ کرد.