menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

تحول بزرگ در پرونده آلوارز؛ مدیر برنامه‌ با لاپورتا دیدار کرد

پایگاه خبری فوتبالی- با اعلام فرناندو پولو، خبرنگار اسپانیایی، پینی زاهاوی، مدیر برنامه‌های خولیان آلوارز، روز گذشته با خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، دیدار کرده است. 

به گزارش فوتبالی، این ملاقات در شرایطی انجام می‌شود که باشگاه اتلتیکو مادرید برای تعیین تکلیف این مهاجم آرژانتینی ضرب‌الاجل تعیین کرده و خواهان قطعی شدن هرچه سریع‌تر وضعیت اوست.

باشگاه اتلتیکو مادرید که از کشیده شدن مذاکرات به ستوه آمده، به طور قاطع اعلام کرده که حاضر به مذاکره طولانی نیست و تکلیف آلوارز باید در اسرع وقت مشخص شود. این باشگاه یا خواهان فروش فوری او با رقمی در حدود ۱۰۰ تا ۱۳۰ میلیون یورو است، و یا در غیر این صورت، منتظر امضای قرارداد تمدید خواهد بود.

در سوی دیگر، خوان لاپورتا، رئیس بارسلونا، شخصاً پیگیر این پرونده است و آلوارز را به عنوان اولویت شماره یک خود برای تقویت خط حمله در تابستان پیش‌رو معرفی کرده است. 

لاپورتا که به تازگی نامزدی خود را برای انتخابات ریاست باشگاه اعلام کرده، به دنبال جذب یک ستاره بزرگ برای جلب آرای هواداران است و آلوارز را گزینه‌ای ایده‌آل می‌داند. با این حال، مانع بزرگ، مشکلات مالی شدید بارسلونا و رقابت با باشگاه‌های قدرتمندی مانند پاری سن ژرمن است که توان پرداخت مبلغ درخواستی اتلتیکو را دارند.

خود آلوارز نیز پیشنهاد تمدید قرارداد ۱۰ میلیون یورویی اتلتیکو را رد کرده و تمایل خود را برای پیوستن به یک پروژه قدرتمندتر ابراز داشته است. دیگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو، در آخرین کنفرانس خبری خود، با لحنی تلویحاً خداحافظی‌گونه، از او به عنوان بهترین بازیکن تیم و یکی از بهترین مهاجمان جهان یاد کرد. 

این اظهارات نشان می‌دهد که اتلتیکو خود را برای آغاز یک عصر جدید بدون عنکبوت آماده می‌کند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار