menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

لاتزیو با توافق دوجانبه جدایی ساری را تأیید کرد

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه لاتزیو روز چهارشنبه به طور رسمی اعلام کرد که با توافق دوجانبه، قرارداد مائوریسیو ساری، سرمربی ۶۷ ساله خود، و کادر فنی‌اش را فسخ کرده است. 

به گزارش فوتبالیژ این دومین بار است که ساری لاتزیو را ترک می‌کند؛ او پیش از این بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴ هدایت این تیم را بر عهده داشت و در دومین فصل حضورش، تیم را به نایب قهرمانی سری آ رساند.

ساری که تابستان گذشته برای دومین بار به  شهر رم بازگشت، توانست لاتزیو را به فینال کوپا ایتالیا برساند، اما در آن بازی مغلوب اینتر میلان شد. نتایج ضعیف در سری آ و کسب مقام نهم و از دست دادن سهمیه رقابت‌های اروپایی، دلیل اصلی این جدایی عنوان شده است.

بر اساس گزارش‌ها، ساری به زودی جایگزین رافائل پالادینو در آتالانتا خواهد شد و کریستیانو جیونتولی نیز به عنوان مدیر ورزشی جایگزین تونی دامیکو می‌شود. در همین حال، لاتزیو برای جانشینی ساری با جنارو گتوزو، سرمربی اسبق تیم ملی ایتالیا، به توافق رسیده است.

گتوزو پس از ناکامی‌ در رساندن تیم ملی ایتالیا به جام جهانی ۲۰۲۶ با شکست مقابل بوسنی در بازی پلی‌آف حالا به دنبال اعاده حیثیت دوباره در سری آ خواهد بود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار