menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

پرسپولیس صدای سازمان لیگ را درآورد: در ۸هفته می‌خواهید ۲۲هفته را جبران کنید؟

پایگاه خبری فوتبالی- سازمان لیگ فوتبال به اعتراض باشگاه پرسپولیس درباره پروسه معرفی نمایندگان ایران به آسیا، واکنش نشان داد.

به گزارش فوتبالی، در حالیکه به علت شرایط فعلی، ادامه مسابقات لیگ متوقف شده و از سرگیری آن هم تقریبا شدنی نیست، فدراسیون فوتبال قصد دارد سه تیم اول جدول را به عنوان نمایندگان آسیایی ایران به AFC معرفی کند. البته عدم صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه سپاهان توسط کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای، محل اختلاف جدی بین دو باشگاه گل‌گهر و چادرملو شده که پرسپولیس هم اخیرا با ادعای داشتن سابقه و طرفدار بیشتر به این کشمکش اضافه شده است!

بنابراین تکلیف سهمیه سوم یعنی نماینده حاضر در لیگ قهرمانان۲، پس از بررسی دفاعیات سپاهان در کمیته استیناف مجوز حرفه‌ای مشخص خواهد شد.

بااینحال تلاش‌های متعدد باشگاه پرسپولیس برای آسیایی شدن و تغییر در جدول فعلی مانند درخواست از دادگاه CAS برای توقف رای‌ کمیته انضباطی (درپرونده ملوان و سینا خادم‌پور) و کسر ۲امتیاز از استقلال و تراکتور، مساله‌ای است که حواشی زیادی را به وجود آورده و حتی به جنگ رسانه‌ای با استقلال بر سر دریافت مجوز حرفه‌ای هم کشیده شد!

گلایه‌ها و انتقادهای باشگاه پرسپولیس از فدراسیون و سازمان لیگ، واکنش دبیر سازمان لیگ را به دنبال داشته و محمدرضا کشوری‌فرد اولین مقام مسئول در یکی از این دو نهاد تصمیم‌گیر فوتبال ایران محسوب می‌شود که جواب اعتراض پرسپولیسی‌ها را داده است.

دبیر سازمان لیگ ابتدا درمورد معرفی ۶ نماینده ایران به ای‌اف‌سی توضیح داده: "این روال همیشگی است و ارتباطی به امسال ندارد. هر سال برای بحث صدور مجوز حرفه‌ای 6 تیم معرفی می‌شوند تا اگر تیمی مجوز نگرفت، جایگزین داشته باشد. کمیته استیناف شکایت سپاهان را بررسی می‌کند اما اگر شکایت رد شد و مجوز حرفه‌ای این باشگاه صادر نشد، تیم بعدی (از میان گل‌گهر سیرجان یا چادرملو یزد) جایگزین خواهد شد.

کشوری‌فرد در ادامه واکنشی جدی به اعتراضات و رفتارهای باشگاه پرسپولیس بخصوص شکایت به فیفا و CAS داشته: "این تصمیمی نبود که فقط در ایران گرفته شده باشد. در دنیا چنین تصمیم‌هایی گرفته شده است. پرسپولیس دو فصل پیش قهرمان ایران شد، آیا می‌توانستیم جای این تیم را با تیم دیگری عوض کنیم؟ هواداران پرسپولیس فهیم و فوتبالی هستند و می‌دانند چطور چنین تصمیم‌هایی گرفته شده، تصمیمی نبود که ما از جانب خودمان گرفته باشیم. هواداران پرسپولیس می‌دانند تیم‌شان نتیجه نگرفته است. هیچ تیمی اعتراضی ندارد، فقط مدیرعامل پرسپولیس معترض است! چطور وقتی پرسپولیس چندین سال خوب نتیجه گرفت و به آسیا می‌رفت، مشکلی نبود؟"

پاسخ دبیر سازمان لیگ به مدیران پرسپولیس با کنایه‌ای هم همراه است: "تیمی که 22 هفته نتیجه نگرفته چطور فکر می‌کند در 8 بازی همه تیم‌ها را می‌برد؟ هواداران پرسپولیس این چیزها را خوب می‌فهمند. ضمن اینکه، پرسپولیس در جام حذفی هم حضور ندارد. در زمان کرونا هم برخی کشورها جدول مسابقات‌شان را فریز کردند. آیا آن‌ها هم تیم پایین جدول را به جای تیم بالای جدول معرفی کردند؟!"

کشوری‌فرد، انتقاد از مدیران پرسپولیس را اینطور ادامه می‌دهد:"پرسپولیس با تیم صدر جدول 7 امتیاز فاصله دارد، بعد چطور می‌خواهد امتیاز تیم‌ها صفر شود و تورنمنت 6 جانبه برگزار شود؟ در صورتی احتمال چنین بازی‌هایی وجود دارد که فاصله امتیازی تیم‌ها پابرجا بماند."

وی همچنین درمورد تعیین تکلیف ادامه مسابقات لیگ در صورت قطعی شدن معرفی سه تیم به کنفدراسیون فوتبال آسیا، گفت: "به لحاظ صدور مجوز حرفه‌ای، هنوز حضور تیمی در آسیا قطعی نشده است. ما تا 10 خرداد وقت داریم که تعیین تکلیف کنیم. به همان روش‌های قبلی 6 تیم را معرفی کرده‌ایم و اگر کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای پرونده اعتراض باشگاهی را بررسی کرد و رای خود را داد، سه تیم اصلی معرفی می‌شوند."

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار