menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

عجیب اما محتمل؛ رئال مادرید و صفر نماینده در تیم اسپانیا برای جام جهانی؟

پایگاه خبری فوتبالی - دین هاوسن در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ با یک بن‌بست بزرگ روبرو شده است. در حالی که تصور می‌شد او یکی از ستاره‌های اصلی دفاع لاروخا در مسابقات پیش رو باشد، افت فاحش عملکرد او در پیراهن مادریدی‌ها، کادر فنی تیم ملی اسپانیا را در دوراهی سختی قرار داده است.

به گزارش فوتبالی، هاوسن که زمانی با برچسب «پدیده محبوب ژوزه مورینیو» در رم شناخته می‌شد، تابستان گذشته با قراردادی سنگین از بورنموث به رئال مادرید پیوست؛ اما واقعیتِ بازی در سانتیاگو برنابئو با محیط آرام بورنموث تفاوت‌های اساسی داشت. هاوسن در طول فصل ۲۰۲۵/۲۶ مانند بقیه بازیکنان رئال مادرید به‌جز کورتوآ و گولر نتوانست انتظارات را برآورده کند و اوج ضعف‌های او در بازی‌های حساسی همچون دربی مادرید مقابل اتلتیکو، به چشم آمد.

گزارش‌های اخیر رسانه‌های اسپانیایی از جمله روزنامه آ اس، حاکی از آن است که لوئیس دلا فوئنته، سرمربی اسپانیا، نسبت به دعوت نهایی این مدافع ۲۱ ساله دچار تردید شده است. با وجود حضور نام او در لیست اولیه، فشارهای رسانه‌ای و عملکرد سینوسی هاوسن باعث شده تا جایگاه او در خطر جدی قرار بگیرد.

ترافیک سنگین در خط دفاعی اسپانیا؛ رقبای هایسن چه کسانی هستند؟

در لیست نهایی دلا فوئنته، نام‌هایی به چشم می‌خورند که کار را برای مدافع رئال مادرید دشوار می‌کنند:

  • پائو کوبارسی (بارسلونا): ستاره‌ای که علیرغم سن کم، جایگاه خود را به عنوان گزینه اول تثبیت کرده است؛ حتی اگر هواداران رئال مادرید از این اتفاق ناراضی باشند.
  • آیمریک لاپورت (بیلبائو): مدافع باتجربه‌ای که با وجود سابقه بازی در لیگ عربستان، همچنان وزنه‌ تجربه را به سود خود سنگین می‌کند. او در یورو ۲۰۲۰ و ۲۰۲۴ و همچنین جام جهانی ۲۰۲۲ عضو از ترکیب ثابت لاروخا بود.
  • کریستین موسکرا (آرسنال): بازیکنی که بسیاری از کارشناسان او را از نظر فنی آماده‌تر از هاوسن می‌دانند. شاید در آرسنال به‌عنوان یک بازیکن جانشین شناخته شود، اما در فصل منتهی به خرید هاوسن توسط رئال، در والنسیا نمایش‌های باکیفیتی داشت و حتی گزینه‌ی خود رئال نیز بود.

علاوه بر این، نام‌هایی چون دنی ویویان و رابین له نورمان نیز به عنوان گزینه‌های غیرمنتظره برای جایگزینی هایسن مطرح شده‌اند؛ همچنین نمی‌توان از کنار نام اریک گارسیا به سادگی گذشت. بازیکنی که طی ۲ فصل اخیر تحت‌نظر هانسی فلیک به یک مهره مفید و قابل احترام برای بارسلونا تبدیل شده و توانایی بازی در چند پست را دارد.

اگر هاوسن از لیست نهایی خط بخورد، این یک شکست بزرگ برای سیاست‌های نقل‌وانتقالاتی رئال مادرید در فصل گذشته محسوب می‌شود؛ همچنین باعث ایجاد یک آمار منفی و تاریخی می‌شود: رئال مادریدِ اسپانیا در بین نفرات تیم ملی اسپانیا در جام جهانی حتی یک نماینده هم نخواهد داشت!

از رئال مادرید تنها ۳ بازیکن در لیست ابتدایی د لا فوئنته حضور دارند؛ گونزالو گارسیا، فران گارسیا و دین هاوسن. احتمال حضور دو نفر اول در لیست نهایی بسیارپایین است و حالا حتی هاوسن هم جایگاه خود را لرزان می‌بیند. 

باید دید آیا دلا فوئنته روی پتانسیل آینده این بازیکن سرمایه‌گذاری می‌کند یا آمادگی فعلی را ملاک نهایی خود برای حضور در جام جهانی قرار خواهد داد؛ ضمناً د لا فوئنته خوب می‌داند که حضور در آوردگاه مهمی مثل جام جهانی بدون حتی یک بازیکن از رئال مادرید، در رسانه‌های اسپانیا سروصدای زیادی ایجاد خواهد کرد که می‌تواند به ضرر تیمش باشد. از این رو ممکن است جهت پیش‌گیری از این بلوا، در نهایت روی نام هاوسن خط قرمز نکشد!

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار