پایگاه خبری فوتبالی- پای ثابت اکثر اردوهای تیم ملی، به شکلی غافلگیرکننده شانس حضور در جام جهانی را از دست داد.
به گزارش فوتبالی، شب گذشته فهرست ماقبل نهایی تیم ملی برای حضور در جام جهانی اعلام شد و نام 8 بازیکن از این فهرست خط خورد. یکی از بازیکنانی که شاید کمتر کسی انتظار داشت از این فهرست خط بخورد، حسین ابرقویینژاد بود.
مدافع فصل گذشته خیبر خرم آباد که در ابتدای این فصل به پرسپولیس پیوست، به شکلی عجیب و غیرمنتظره توانست خیلی زود جایگاه ثابتی را در این تیم پیدا کند. او با چند نمایش مطمئن از خودش و البته چند نمایش پر اشتباه از سوی محمدحسین کنعانیزادگان، تبدیل به بازیکن فیکس پرسپولیس شد.
ادامه همین روند خوب، این انتظار را به وجود آورد که او توسط کادر فنی تیم ملی دیده شود. همین اتفاق هم رخ داد و ابرقویینژاد هر از گاهی به اردوهای تیم ملی دعوت میشد. البته که برای فیکس شدن در تیم ملی کار سختتری در پیش داشت و رقبایی مثل شجاع خلیلزاده و علی نعمتی، به شدت محبوب امیر قلعهنویی و اولویت او بودند.
ابرقویی نژاد در اردوی آخر تیم ملی حضور داشت و در بازیهای درون تیمی ملی پوشان فرصت اثبات خودش را پیدا کرد. او امیدوار بود که همچنان در اردوی تیم ملی باقی بماند اما ساعاتی پیش اتفاق تلخ برای او رخ داد و امیر قلعه نویی نام او را از فهرست تیم ملی کنار گذاشت.
شاید اگر مربی دیگری به جای قلعهنویی بود، ابرقویینژاد هنوز شانس حضور در جام جهانی را داشت اما اعتقاد قلعهنویی مدافعان محبوبش در نهایت به ضرر مدافع پرسپولیس تمام شد و او را از حضور در جام جهانی 2026 محروم کرد.