menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

جوان دورتموند و تزریق دوباره خون سوئدی به دفاع منچستریونایتد؟

پایگاه خبری فوتبالی - منچستریونایتد به جذب دنیل اسونسون، مدافع دورتموند، علاقه‌مند شده است؛ بازیکنی که پس از یک فصل درخشان در بوندس‌لیگا حالا به یکی از اهداف نقل‌وانتقالاتی تیم‌های بزرگ لیگ برتر تبدیل شده است.

دنیل اسونسون، مدافع ۲۴ ساله و ملی‌پوش سوئدی، بعد از عملکرد چشمگیرش در ترکیب دورتموند مورد توجه چند باشگاه انگلیسی قرار گرفته و حالا نام منچستریونایتد هم به این فهرست اضافه شده است. به‌نقل از اکرم کونور، مدیران یونایتد در هفته‌های اخیر چندین بار استعدادیاب‌های خود را برای تماشای بازی‌های دورتموند فرستاده‌اند تا شرایط این بازیکن را از نزدیک زیر نظر بگیرند. شاید او پس از ویکتور لیندلوف، به دومین سوئدی خط دفاع منچستر در سال‌های اخیر تبدیل شود!

اسونسون ابتدا در فوریه ۲۰۲۵ به صورت قرضی از نوردشیلند دانمارک راهی دورتموند شد و عملکرد خوبش باعث شد مدیران باشگاه آلمانی در تابستان همان سال بند خرید ۶.۵ میلیون پوندی او را فعال کنند. حالا تنها یک سال بعد، ارزش این بازیکن جهش بزرگی داشته و دورتموند برای فروش او رقمی در حدود ۳۵ میلیون پوند می‌خواهد. این مدافع چپ در فصل جاری ۴۴ بازی برای دورتموند انجام داده و به یکی از مهره‌های کلیدی نیکو کواچ تبدیل شده است. توانایی بازی در هر دو سمت خط دفاعی و حتی حضور در خط میانی، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های اسونسون به شمار می‌رود؛ خصوصیتی که باعث شده چند تیم لیگ برتری او را گزینه‌ای ایده‌آل برای تقویت ترکیب خود بدانند.

در گزارش‌ها آمده که آرسنال، لیورپول و لیدزیونایتد پیش‌تر به جذب اسونسون لینک شده بودند، اما حالا منچستریونایتد نیز به طور جدی وارد رقابت شده است. گفته می‌شود لیورپول به‌خصوص پس از فصل ناامیدکننده‌اش در خط دفاع، علاقه زیادی به این بازیکن دارد و همین موضوع می‌تواند فشار بیشتری به یونایتد برای نهایی کردن انتقال وارد کند.

مدیران اینئوس قصد دارند در تابستان پیش‌رو یک مدافع چپ جدید برای ایجاد رقابت با لوک شاو جذب کنند؛ چرا که پاتریک دورگو قرار است فصل آینده بیشتر در نقش وینگر به کار گرفته شود. به همین دلیل، اسونسون با توجه به انعطاف‌پذیری تاکتیکی و سبک بازی فیزیکی و سرعتی‌اش، گزینه‌ای بسیار مناسب برای شیاطین سرخ محسوب می‌شود. بازی در لیگ برتر برای اسونسون یک «رویای بزرگ» است و او علاقه زیادی به حضور در فوتبال انگلیس دارد. دورتموند البته ممکن است برای فروش این بازیکن تا بعد از جام جهانی صبر کند؛ چرا که درخشش احتمالی او با تیم ملی سوئد می‌تواند ارزشش را بیشتر هم کند.

با این حال، اگر منچستریونایتد پیش از سایر رقبا پیشنهادی ۳۵ میلیون پوندی ارائه دهد، رد کردن انتقالی که از آن به عنوان «رویای فوتبالی» اسونسون یاد می‌شود، برای دورتموند بسیار دشوار خواهد بود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار