پایگاه خبری فوتبالی - تا پیش از این هرچه درخصوص یکطرفهبودن لیگهای مختلف شنیدهاید را کنار بگذارید؛ در لیگ برتر کشور مالزی، تمام تیمها به جز جوهور دارالتعظیم برای سلامتی فوتبال بازی میکنند!
به گزارش فوتبالی، تیم جوهور دارالتعظیم با هدایت ژیسکو مونیوز روز گذشته توانست در هفته بیستوچهارم سوپرلیگ مالزی با نتیجه باورنکردنی ۱۴-۱ کلانتان را شکست دهد و با ۷۰ امتیاز به صدر جدول تکیه بزند؛ اما یک نکته از نتیجه بازی نیز عجیبتر بوده و آن هم رکورد خارقالعاده تیم جوهور است. آنها با احتساب بازی دیروز، حالا ۱۰۸ بازی متوالی است که در لیگ مالزی شکست نخوردهاند!
آخرین باخت آنها در لیگ مالزی در آوریل سال ۲۰۲۱ رقم خورده بود. پس از پیروزی روز گذشته، جوهور دارالتعظیم با رکورد بیشترین تعداد بازی بدون باخت متوالی دنیا برابری کرد. آنها در فصل جاری در رقابتهای لیگ نخبگان آسیا نیز حضور داشتند و پس از قرارگیری در رتبه ششم فاز لیگ و شکستدادن سانفرس هیروشیما در مرحله یکهشتم نهایی، در دور یکچهارم مقابل الاهلی عربستان شکست خورده و حذف شدند.
جوهور از سال ۲۰۱۵ تا کنون، بهصورت مداوم قهرمان سوپرلیگ مالزی شده و یک رقابت کاملاً نمادین و یکطرفه را در این کشور شکل داده است.