menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

رونمایی از جدیدترین مشتری یاسر آسانی

پایگاه خبری فوتبالی- گویا قرار نیست داستان پیشنهادهای بازیکن کلیدی استقلال، به این زودی تمام شود.


به گزارش فوتبالی، هفته قبل بود که ادعای یاسر آسانی درباره داشتن پیشنهاد لالیگایی و احتمال جدایی‌اش از استقلال، باعث نگرانی استقلالی‌ها شد و کار به جایی رسید که رسانه این باشگاه از قول آسانی نوشت که او هیچ برنامه‌ای برای جدایی از استقلال ندارد.


در حالیکه این بازیکن تاثیرگذار، دیروز در یک استوری اینستاگرامی، برای هواداران تیمش، ابراز دلتنگی کرده، حالا از جدیدترین پیشنهاد او رونمایی شده است.

سایت makanbola متعلق به کشور مالزی نوشته که باشگاه سلانگور مالزی به همکاری با وینگر استقلال فکر می‌کند.


بر اساس این گزارش، این تیم که به احتمال بسیار زیاد، فصل آینده هم در رقابت‌های آسیایی حضور خواهد داشت، برای تقویت قدرت هجومی تیمش، روی چند بازیکن فکر کرده که یکی از آنها، یاسر آسانی است.

توضیح فوتبالی: این خبر در شرایطی منتشر شده که بعید است آسانی، استقلال را به مقصد لیگ مالزی ترک کند. طبیعتا وقتی این بازیکن، پیراهن استقلال را با پیراهن یک تیم لالیگایی عوض نمی‌کند، اینکه بخواهد دوباره راهی شرق آسیا شود، اتفاق کاملا دور از ذهنی است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار