menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

شکارچی غول‌ها؛ کریک تمام بزرگان لیگ برتر را در هم کوبید

پایگاه خبری فوتبالی- مایکل کریک، سرمربی موقت منچستریونایتد، با تبدیل شدن به اولین مربی انگلیسی تاریخ که ۸ بازی از ۹ بازی نخست خود در خانه را برده است، نام خود را در کتاب‌های رکورد لیگ برتر ثبت کرد.

به گزارش فوتبالی، اما فراتر از این رکورد، سلطه تاریخی او بر غول‌های لیگ برتر در ۵۹ روز اخیر حیرت‌انگیز است.

تنها چیزی که بیش از هر آمار دیگری واقعیت انقلاب کریک را نشان می‌دهد، کارنامه بی‌نظیر او در بزرگ‌ترین بازی‌هاست. او در ۵ بازی از زمان حضورش در ژانویه مقابل ۴ تیم از شش بزرگ به میدان رفته و هر ۵ بازی را برده است .

منچسترسیتی ۲-۰ (پیروزی در خانه)

آرسنال ۳-۲ (پیروزی در خانه) 

تاتنهام پیروزی 

چلسی ۱-۰ (پیروزی) 

لیورپول ۳-۲ (پیروزی در خانه)


این رکورد او را به اولین مربی تاریخ منچستریونایتد در یک فصل تبدیل کرده که موفق به شکست تیم‌های سیتی، آرسنال، لیورپول و چلسی در یک فصل شده است.

آنچه این آمار را از سایر مربیان موقت جدا می‌کند، نحوه کلاسیک این پیروزی‌ها است. کریک کار خود را با یک نمایش فوتبال تمام‌عیار و برد ۲-۰ مقابل پپ گواردیولا در دربی منچستر آغاز کرد . سپس تیمش توانست آرسنال مدعی قهرمانی را شکست دهد و اخیراً نیز در یک بازی ۵ گله تماشایی، لیورپول قهرمان دوره قبل را در اولدترافورد مغلوب کرد .

اکنون سوال این نیست که آیا کریک شایسته دریافت قرارداد دائمی است، بلکه این است: چگونه باشگاه می‌تواند مربی‌ را که همه غول‌های لیگ را نابود کرده، نادیده بگیرد؟ 

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار